Egyedül él Szibéria közepén a 76 éves nagymama: boldogan korcsolyázik a tavon

Bár a családja már beköltöztette volna a városba Lyubov Morekhodovát, az idős hölgy ragaszkodik a saját életmódjához.

2018. április 19. 11:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Döbbenetes! 42 ezer éves fonalféreg kelt életre Orosz és amerikai tudósoknak sikerült életre kelteniük Szibéria fagyott talajában talált, legalább 42 ezer éves fonalférgeket. A jégkorszakban ott ragadt giliszták közül háromszázat vizsgáltak meg, kö...

Friss hírek
Hupikék törpikék - 170. epizód  Törppapa utolsó varázslata/ Milyen kék a törpikék?
Darált húsos, rakott padlizsán olvadozó sajttal: legközelebb is így fogod készíteni A rakott padlizsán ízes, szaftos, kiadós. Már az illata mindenkit becsalogat messziről a konyhába.
Meglepő fotó az ittas Katalin hercegnéről - Egyetemistaként ilyen bulis csaj volt Képeken a királyi család tagjai erősen illuminált állapotban.
Őrangyalok - 4. rész Egy gazdag angol nemes fiának a gépe lezuhan az őserdőben. A fiút és az inasát Bob és Joe megpróbálja hazajuttatni, persze némi pénzbeli juttatás fejében. A tehetős örökös érkezése azonban Delgado figyelmét is felkelti... #filmekegesznap
Soma repesztené az új VV-s csajokat, de Krisztián bevállalósabb volt a castingon - videó VV Somával a ValóVilág következő évadjának a castingján találkoztunk, ahol feltűnően jó hangulatban volt Krisztiánnal a hatvani kárszegessel. Ahogy megérkeztek, már egyből a női jelentkezőket mustrálták, és mindent megtettek azért, hogy a lányok rájuk figyeljenek. A legutóbbi villanyertes elmondta lapunknak, hogy mi is kell ahhoz, hogy valaki megnyerje a 36 millió forintot.
Ráhajtott egy csajra a neten - Olyan választ kapott, amit sosem felejt el Így kell lerendezni egy ilyen helyzetet.

42 ezer éves férget élesztettek újra Az ősi élőlény Szibéria fagyott talajában maradt fenn.

Top hírek:
Ropogós, fűszeres, grillezett pulykaszárny: ez a pác valami csúcs Ha nem akarsz drága húsokat sütögetni, de eddig idegenkedtél a pulykaszárnytól, itt az idő, hogy ezt kipróbáld!
40 év alatt ennyit változtak a Grease sztárjai - Van, akire rá sem ismernél Éppen négy évtizede, hogy mozikba került a Grease.
Marilyn Monroe meztelenül: 57 év után került elő a felvétel A Kallódó emberek forgatásán készült róla a videó.
Miniatűr nyaralók: ennél tágasabb házikóra nincs is szükség Sajnos nem lehet egész évben nyaralni: néhány hét miatt viszont felesleges túl nagy nyaralót fenntartani.
Szívfacsaró: így végeznek magukkal fogságban az édes kis koboldmakik A vadon élő cuki állatoknak sokszor az a vesztük, hogy olyan cukik. Mindenki látni akarja őket a természetes élőhelyükön vagy ami még rosszabb otthon, a ketrecben. És ebbe szó szerint belehalnak, sőt kihalnak. A Fülöp-szigeteki koboldmakik egyenesen saját magukat ölik meg fogságban. Szomorú cikk következik.
Ebben a kémcsőben őrzik Edison utolsó leheletét: a legfurcsább tárgyak múzeumi tárlatokban Bizarr, egyúttal különleges a kiállított utolsó lélegzet.