A köztársasági elnök hatalmának erősítését javasolja az egyik alkotmánybíró - Hetilapszemle

Pokol Béla alkotmánybíró a Figyelőben félelnöki rendszert javasol, a Heti Válasz arról ír, hogy minden ellenzéki párt válságba került, a HVG pedig arról értekezik, hogy a Fidesz a győzelem ellenére elveszítheti a csalódott fiatal generációt.

2018. április 19. 17:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fidesz-frakció: a szocialisták elvettek egyhavi fizetést az emberektől A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportja azt írta, amikor a szocialisták kormányon voltak, megduplázták a fiatalok munkanélküliségét, és azt mondták nekik, el lehet menni innen. 

Eljátsszák, mintha volna értelme a rendkívüli parlamentnek Először a Jobbik és az LMP jelentette be a rendkívüli ülést, most az MSZP-Párbeszéd. Pedig a Fidesz miatt eleve reménytelen.
Hatalmas, növekvő fölényben a Fidesz-KDNP A Fidesz-KDNP négy közvélemény-kutató intézet méréseinek átlaga alapján az előző havihoz hasonlóan 53 százalékot érne el egy most vasárnap tartandó választáson.
Örülhet a Fidesz, már nem imádják annyian Ferenc pápát
Kirúgnának minket az EU-ból? Megint leoltották az Orbán-kormányt Magyarország nem illiberális demokrácia, hanem liberális autokrácia, állítja egy német tanulmánykötet. Az alapvető szabadságjogok érvényben vannak, ugyanakkor a Fidesz minden hatalmi ágat kontrollál. ...
Soros György megbízható szövetségese lobbizik a Fidesz kirúgásáért a Néppártból Anna Maria Corazza Bildt a liberális brüsszeli lap, a Politico hasábjain követelte, hogy a Fideszt rúgják ki az Európai Néppártból. Mindezt egy olyan mondat kapcsán, amely el sem hangzott, amelyet ő m...

Török Gábor: Ez nem a Fidesz, hanem Orbán Viktor egyeduralma A politológus utolsó interjúját adta a Heti Válasznak, a mostani rendszerről és az Orbán utáni időkről is beszélt.
Hetilapként is megjelenik a kormányközeli Mandiner A Heti Válasz romjain alakult lap szeretné az egykori előfizetőket átmenteni.
A nap legfontosabb hírei 2018. augusztus 1. Visszafoglalta a Fidesz a Hír TV-t., Tarlós nem indul újra, Vona Gábor reklámcéget alapított.
A nap hírei – 2018. július 31. BMW-gyár Debrecenben, erősödik a Fidesz, megvan Magyarország tortája.
Ezt válaszolta az ÁSZ a kérésre, hogy nézzenek a Fidesz körmére Mindent a törvények maradéktalan betartásával végeznek.
Nyiri Tibor (Fidesz-KDNP) lett Szerencs polgármestere Az egyedüliként induló Nyiri Tibor (Fidesz-KDNP) nyerte meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szerencsen az időközi polgármester-választást vasárnap - közölte Barva Attila jegyző az MTI-vel.