Nógrádi: Európa egységes még soha, sikeres pedig már régóta nem volt

Berlinben tárgyalt csütörtökön Emmanuel Macron, Franciaország köztársasági elnöke. A biztonságpolitikai szakértő elmondta: Macron egy olyan programmal lett Franciaország köztársasági elnöke, amely szerint egy egységes, sikeres Európát akar.

2018. április 20. 14:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rekord: Riasztóan apad a Duna Rohamosan apad a Duna hazánkban az egész Európát sújtó aszály miatt. A helyzet a következő napokban tovább romlik, Esztergomnál szinte teljesen eltűnt a folyó, néhol bokáig ér a víz.

Vadonatúj pontszámítás, Franciaország az első helyen A világbajnokságon nem szerepelt válogatottak helyezése értelemszerűen nem változott, a magyar válogatott továbbra is az 51. helyen áll.
FIFA-világranglista: Franciaország az élen A világbajnok Franciaország vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) friss világranglistáját, melyet csütörtökön hoztak nyilvánosságra.
A nyári hőség így fokozódik Európában Talán meglepően hangzik, de Európát terheli meg leginkább a globális felmelegedés, ugyanis a hatások itt mutatkoznak meg a legszembetűnőbben. A hőmérséklet emelkedése szó szerint pusztító az emberekre...
Nyugat-európai országok tárt karokkal várják az illegális bevándorlókat az Aquariusról Franciaország, Németország, Spanyolország, Portugália és Luxemburg befogadja az Aquarius mentőhajó fedélzetén tartózkodó 141 migránst, amelynek következtében Málta is úgy döntött kedden, hogy a hajó k...
Hadat üzen a műanyagszemétnek Franciaország Bónusz-malusz rendszer bevezetését tervezi jövő évtől a francia kormány, hogy a fogyasztókat a pénztárcájuk révén bírja rá az újrahasznosított termékek használatára. Két, újrahasznosított, illetve...

1000 hely, amelyet látni kell - 5. rész Franciaország
Szétrobbantja Spanyolországot az illegális bevándorlás A baloldali kormánynak lassan Soros György az egyetlen szövetségese. A szocialisták elárasztják migránsokkal Európát.
A nap legfontosabb hírei – 2018.08.09. Szétúszták a magyarok Európát.
Spanyolország bevándorláspárti A baloldali spanyol kormány továbbengedné Franciaország és Németország felé a Dél-Spanyolországban partot ért migránsokat. Spanyol vélemény szerint egyrészt nincs tömeges bevándorlásról szó, másrészt ...
Az indiai Uber letarolja Európát A cég rohamtempóban terjeszkedik.
Milák a győzelme után: Egy kicsit idióta módon kezdtem... Faképnél hagyta Európát Milák Kristóf, aki élete első felnőtt Eb-jén aranyérmet szerzett Glasgow-ban.