Magyar újbarbárok - Az utcán szúrta le, és taposta halálra anyát a férfi

A magukra hagyottak a maguk "törvényei" szerint élnek a végeken...

2018. május 16. 14:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Richard Gere olyat tesz, amire már 30 éve nem volt példa Végre ő is igent mondott egy tévés felkérésre.
Pert vesztett a mobilszolgáltató ezek a szerződésben lévő feltételek tisztességtelenek és érvénytelenek A tisztességtelen kikötések a folyamatban lévő szerződések esetében is érvénytelenek, vagyis a szolgáltató nem hivatkozhat rájuk, az új szerződésekbe pedig nem kerülhetnek bele.
Washington nulla engedményt tett Phenjannak Pompeo szerint Az amerikai kormánynak nem célja rossz megállapodás tető alá hozása az országgal szögezte le az amerikai külügyminiszter.
Proiectul de lege despre autonomia Ţinutului Secuiesc dezbătut şi în Senat, votul săptămâna viitoare Bucureşti, miercuri, 23 mai 2018 (MTI) - După Camera Deputaţilor şi Senatul României a dezbătut proiectul de lege elaborat de Consiliul Naţional Secuiesc (CNS), care prevede autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc.
Kleinheislerék kínos vereséget szenvedtek Bántóan simán kikapott a címvédő, még sokba kerülhet.
Az új agrárminiszter 50 ezer közmunkást rendelne ki állandó mezőgazdasági munkára Nagy István kiemelt feladatának tekinti, hogy felzárkóztassa a magyar gazdákat.

Top hírek:
Európai kupagyőzelmet ünnepelt a Real Madrid az öltözőben - videó Alaposan megadták a módját.
Csak most kezdődik Meghan Markle kálváriája a bevándorlással Nem mindenki mehet férjhez egy herceghez, de a brit bevándorlási törvények annyira szigorúak és bonyolultak, hogy sok pár elbukik az akadálypályán, s ezért elmarad az esküvő is.
Másfélmilliót kap, aki megtervezi Magyarország új logóját Nyílt pályázatot írtak ki, amin egy fura záradék szerint az nem indulhat, aki korábban kritizálta a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt.-t.
Orbán felmentette a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatóját Majd egyből ki is nevezte államtitkárnak maga mellé. Kezdődik a központi hírszerzés kiépítése.
A hatóság szerint nem öngyilkos pilóta okozta a maláj gép tragédiáját Az ausztrál vizsgálóbiztos szerint komolytalan a napokban újra felröppent elmélet.
Ellenzéki rángások