A gazdagok járnak jól a bankok kamatversenyével

Kamatversenybe kezdtek a bankok a személyi kölcsönök piacán, de a lazítás csak a magasabb jövedelműeknek szól.

2018. május 16. 16:15

A cikk folytatása...Friss hírek
A végére bekeményít a nyár: brutális meleg jön Augusztus végére tényleg megmutatja az igazi arcát a nyár. 35 fok lehet jövő héten.
130 éve halt meg a Coca-Cola feltalálója John Stith Pemberton véletlenül alkotta meg azt az italt, ami nem sokkal később a világ legismertebb üdítője lett.
Mintha ingyen lenne a benzin: soha nem tankoltak ennyit a magyarok Rekordszintre nőtt az üzemanyag-forgalom a hazai kutakon.
Nem csak a fővárosi, de a vidéki közlekedés is felborul a hosszúhétvégén Indulás előtt mindenképpnen tájékozódjunk....
Vegyük a Richtert a közelgő fontos bejelentés előtt Jól teljesített az augusztus elején nyitott Richter vételi ötletünk. Az árfolyam időközben körülbelül 7%-ot emelkedett és nemrégiben a csökkenő trendcsatornából is sikerült kitörnie az árfolyamnak. Így technikai oldalról minden adott a további emelkedéshez.
Megerősítette a magyar államadós-besorolásokat a Standard & Poor's MNB: a Fitch augusztusban, az S&P jövő év elején minősítheti fel Magyarországot.

Top hírek:
Ingatlanpiac: Budapest szerepe csökkent az elmúlt 4 évben Budapesten és legnagyobb vidéki városokban zajlott a hazai ingatlanpiac tranzakciók közel 40 százaléka a tavalyi évben, derül ki a Duna House és a KSH lakóingatlanpiaci tranzakciószámadatait vizsgálva.
Nagy István lovakat simogatott, majd megdicsérte Mészáros Lőrinc stadionját Szilvásváradon Szombaton nyílik meg a Szalajka-völgybe épült, 6,8 milliárd forintos szilvásváradi beton lovas stadion, melyet történetesen az egykori felcsúti polgármester egyik cége épített.
Kilátástalanul eladósodni? Igen, így kell csinálni Venezuela újabb eddig nem látott mélységbe süllyedt.
Nem minősítették fel Magyarországot A Standard & Poors nem változatott a magyar államadós-besoroláson. Pedig erre vártak a szakértők.
Magyarországi irodát nyitott a Roszatom szervizcége Képviseletet nyitott Budapesten a Ruszatom Szerviz, a Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern villamosenergetikai divíziójának tagvállalata. A vállalat az Oroszország határain kívül működő,...
Megint megborították a török lírát Péntek délelőtt csaknem 7 százalékkal gyengült a török líra az amerikai dollárral szemben azután, hogy Washington csütörtökön jelezte: Ankara újabb szankciókra számíthat, ha nem engedi szabadon Andrew Brunson amerikai lelkészt.