A gazdagok járnak jól a bankok kamatversenyével

Kamatversenybe kezdtek a bankok a személyi kölcsönök piacán, de a lazítás csak a magasabb jövedelműeknek szól.

2018. május 16. 16:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Biztonságra vágynak a magyarok, mégsem tesznek érte miért? Dacára a rengeteg lehetőségnek csupán a magyarok alig ötöde használja az innovatív pénzügyi megoldásokat.
Három hónap kellett, hogy Amerika elfelejtse a mészárlást A floridai Parklandban történt, 17 halálos áldozatot követelő iskolai lövöldözés után 3 hónappal megállapítható, hogy a mészárlásnak alig volt hosszú távú hatása a fegyvertartással kapcsolatos...
Áll a bál kisbuszokat hívott vissza az egyik gyártó Több ezer kisbuszt kellett visszahívni a Daimlernél, a gyanú szerint ezekkel is csaltak.
Magyarország nem sietne a 2020 utáni EU-s költségvetés elfogadásával Demokratikusabb lenne, ha a 2020 utáni új uniós 7 éves keretköltségvetésről már az új, egy év múlva megválasztandó Európai Parlamenttel folynának a tárgyalások, amelynek esetleg más elképzelései...
Így segítenék a fogyatékos fiatalok munkába állását Fogyatékos fiatalok pályaválasztását, munkába állását segítő szakmai központ kezdi meg működését ősszel Vácon. A Piarista Rend Magyar Tartománya új módszertani és fejlesztő központjának céljairól csütörtökön számoltak be egy szakmai napon Budapesten.
Hatalmas leépítésre készül a Deutsche Bank Nem zárt jó első negyedévet a Deutsche Bank, és komoly megszorításokra készülnek.

Top hírek:
Samsonite: nagy bajban a legismertebb bőröndgyártó Felfüggesztették a részvények kereskedését, miután vitatható számviteli adatokra bukkantak a cégnél.
A Facebook most meztelen képeket kér a felhasználóktól Zuckerberg nagyon szeretné, ha bíznának bennük.
Jákli Gergely az Exim új vezérigazgatója Jákli Gergelyt nevezte ki az Exim vezérigazgatójának Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter - tájékoztatta a Magyar Export-Import Bank Zrt. szerdán az MTI-t.
Miért gyengül a forint? Zsiday Viktor alapkezelő legújabb írásában összeszedte, milyen okok állhatnak a forint árfolyamának mostani mozgása mögött.
A Facebook-profilt fenntartó cégeket érintő jogi tudnivalók (1. rész) Facebook-profillal bíró cégeknek célszerű figyelemmel kísérniük az általuk megosztott bejegyzések alatti kommenteket.
Tovább erősödhet a közbiztonság a Balatonnál Somogy megye rendőrfőkapitánya szerint minden feltétel adott ahhoz, hogy tovább erősödjön a közbiztonság a Balatonnál.