Kellemetlen részletek a hercegi esküvőről

Álomesküvőből kínos királyi drámába váltott át az amerikai Meghan Markle és Harry angol herceg hétvégére tervezett szertartása. Meghan apját bírálatok érték, amiért fényképeztette magát az esküvőre készülve, majd arra utalt: a médiahajsza miatt szívműtétre szorul, és nem utazik Londonba.

2018. május 16. 17:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ez történik Meghannel, ha Vilmos herceg lesz a király Már az is mesébe illő, hogy színésznőből hercegné lett Meghan Markle, de ez semmi ahhoz képest, ami még rá vár.

Két kanadai kislány pizsamában elindult Vancouverből Londonba egy saját készítésű térképpel
Előkerült Meghan Markle régi naplóbejegyzése! Ezt írta Katalinról Lebukott a hercegné.
Hát ez nagyon édes! - Így becézi Harry herceg Katalint Soha nem hívja sógornőjét Kate-nek.
Ezeket a fotókat legszívesebben elégetnék  Így szorította Victoria Beckham kezét Harry herceg Mindannyiunkról készültek már olyan képek, amiknek leginkább a létezését is szeretnénk elfelejteni, esetenként olyannyira, hogy mindent bevetünk a megsemmisítésük érdekében. Ezutóbbi a hétköznapi hala...
Kitiltja a képernyőről Meghan Markle a családját Médiaszereplésükkel jó ideje mérgezi Meghan Markle életét a saját családja, köztük apja, és féltestvére, Samantha Grant. Ennek vetett véget a brit királyi család írja a francia Closer magazin. Meg...

Idén nyáron fellendült London turizmusa London turizmusát fellendítette a Nagy-Britanniában szokatlanul meleg nyár, több nevezetesség is növelni tudta látogatói számát az előző évihez képest.
Harry Kane el van átkozva De csak augusztusban.
Bódi Sylvi elköszönt: eltűnik a nyilvánosság elől Londonba utazott, ahol olyan tevékenységet fog művelni, amihez magány kell.
Sose gondoltad volna, de ez a színész Harry herceg legjobb barátja! Micsoda barátság!
Megegyezett a Real Madrid és a Chelsea a vb-bronzérmes kapusról A Courtois-egyezség része, hogy Mateo Kovacic kölcsönbe Londonba kerül.
London turizmusát fellendítette a szokatlanul meleg nyár London turizmusát fellendítette a Nagy-Britanniában szokatlanul meleg nyár, több nevezetesség is növelni tudta látogatói számát az előző évihez képest.