Hatósági nyomásra elmarad a bejrúti melegfelvonulás

Libanon volt az első arab ország, ahol megrendezték a pride-ot.

2018. május 16. 17:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Magyarország nem sietne a 2020 utáni EU-s költségvetés elfogadásával Demokratikusabb lenne, ha a 2020 utáni új uniós 7 éves keretköltségvetésről már az új, egy év múlva megválasztandó Európai Parlamenttel folynának a tárgyalások, amelynek esetleg más elképzelései...
Így segítenék a fogyatékos fiatalok munkába állását Fogyatékos fiatalok pályaválasztását, munkába állását segítő szakmai központ kezdi meg működését ősszel Vácon. A Piarista Rend Magyar Tartománya új módszertani és fejlesztő központjának céljairól csütörtökön számoltak be egy szakmai napon Budapesten.
Kalányos Ferenc tizedes lett a hétezredik Letette esküjét a Magyar Honvédség hétezredik önkéntes tartalékos katonája.
Biztonságosabbak az iskolai kirándulások Rétvári Bence: Az iskolai kirándulások szervezése továbbra is az oktatási intézmény hatáskörében marad, azonban az adott fenntartó felelős a jogszabályok betartatásáért.
Schmidt Mária: A 21. század kihívásaihoz kell alakítani az uniót A Terror Háza Múzeum főigazgatója szerint az az unió, amit létrehoztak, még a hidegháború terméke volt.
Hatalmas leépítésre készül a Deutsche Bank Nem zárt jó első negyedévet a Deutsche Bank, és komoly megszorításokra készülnek.

Top hírek:
Bárki beleszólhat, hogyan fejlődjön Budapest Jobb partnere lesz a kormány a fővárosnak, jelentett ki Fürjes Balázs államtitkár.
Fucsovics nyert, Wawrinkával játszik A fontos pontokat beütötte a legjobb magyar teniszező a genfi salakon. 8 között van.
Füstölt a 2-as metró egyik kocsija, a Deák és a Déli között pótlóbuszok járnak A Deák és a Déli között nincs közlekedés.
Samsonite: nagy bajban a legismertebb bőröndgyártó Felfüggesztették a részvények kereskedését, miután vitatható számviteli adatokra bukkantak a cégnél.
Kövér László: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése Magyarország minden segítséget megad ehhez mondta az Országgyűlés elnöke.
A Facebook most meztelen képeket kér a felhasználóktól Zuckerberg nagyon szeretné, ha bíznának bennük.