Így dobnak ki egy meghívott nőt a cannes-i vörös szőnyeges felvonulásról -

Valószínűleg a túl átlátszó ruhája miatt.

2018. május 16. 17:33

A cikk folytatása...Friss hírek
Már csak azt nem értjük, Pásztor István miért akarja Szerbia EU-csatlakozását A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke szerint Európa kifordult magából. Bezzeg a magyarok...
Meglepetés! Erdogan egyhangúlag újra pártelnök is Erdogant újraválasztották pártelnöknek a török kormánypárt kongresszusán.
Merkel-Putyin-találkozó: ketten három témáról, másfél hangütésben Merkel: Németországnak és Oroszországnak tennie kell a nagy nemzetközi válságok rendezéséért. Putyin: az ukrajnai válság lezárásában nincs alternatívája a minszki megállapodásnak
Megcsonkították a 3 éves kislányt migránsok Londonban, majdnem belehalt Életképek a Sadiq Khan által vezetett brit fővárosból.
Lesodródott a domboldalról egy busz Lengyelországban, többen meghaltak A megengedettnél jóval gyorsabban hajtott a sofőr, nem tudta bevenni a kanyart.
Szívszorító képet osztott meg haldokló kislányáról A karjaiban tartja, ahogy oxigént kap, de már hiába.

Top hírek:
A jobboldali jelölt nyerte a kolumbiai elnökválasztást Ivan Duque az első elnök azóta, hogy a kormány békét kötött a legnagyobb marxista lázadószervezettel.
Az EP-választásokon a migráció megítélése döntő lesz Szájer József szerint az a párt lesz sikeres, amelyik komolyan veszi a határvédelmet.
Meghalt Kofi Annan A Nobel-békedíjas diplomata 80 éves volt.
Több ezren vettek részt a hídomlás áldozatainak temetésén Megállt az élet a gyászoló Genovában.
Rekordmennyiségű drogot foglaltak le Mexikóban Ötven tonnányi metamfetamin volt egy Sinaloa állambeli droglaborban.
Emiatt nem kapott állampolgárságot Svájcban egy muszlim pár A hatóság indokolása szerint az integrációjuk sikertelen volt, mivel nem tisztelik a nemek közti egyenlőséget