Fél óra alatt kimutatja a rákot egy új technológia

Nemcsak gyorsabban, de előbb is észleli a tumort, mint a szokásos kórházi rákszűrés.

2018. május 16. 18:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Összeomolhat a keringési rendszer: 8 tanács, ami életet menthet kánikulában A magas hőmérsékletet valaki vagy nagyon szereti, vagy gyűlöli: ezeket a veszélyeket viszont mindenkinek ismernie kell.
Kim Dzsongun nem reagált az elsőre, Putyin ismét meghívta Azt kérte, vegyen részt szeptemberben Vlagyivosztokban egy gazdasági fórumon.
Ez a magyarok kedvence: évről évre többen fogyasztják Savanyított, gyümölcsös, lager, IPA, New England....
Eltűnt villanyszerelők: bizonyítékokat rejtett el É. Imre Miközben hivatalosan továbbra is két ügyként kezelik, a Bors értesülései szerint valójában összevonva vizsgálja a rendőrség Orlik Vilmos és Mácsik Zoltán eltűnésének körülményeit.
Így alakult a forint reggelre Vegyesen alakult a forintárfolyam szerdára virradóra a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizapiacon.
Támadó gázolt Londonban A gépjármű három embert sebesített meg. A letartóztatott férfi hallgat, a rendőrség terrorizmus gyanújával vette őrizetbe.

Top hírek:
Terrortámadás Londonban: autó hajtott a járdára a brit parlamentnél, sok a sérült Egyelőre még nem tudni pontosan, hogy mi történt a brit fővárosban, a rendőrök ellepték a parlament környékét, az autó sofőrjét letartóztatták.
Erdoan: iPhone helyett lehet Samsungot vagy török telefont is venni A nyilatkozat után újra zuhanni kezdett a líra.
Riccardo Morandi ő tervezte a leszakadt genovai viaduktot Különleges betonszerkezeteiről volt híres Riccardo Morandi olasz építész, akinek egyik legismertebb alkotása, a genovai Morandi-híd, másik nevén a Polcevera-viadukt, kedd délben szakadt le sok embert maga alá temetve.
Megnyitott a megújult Dagály Kedden déltől újra várja a vendégeket a strandfürdő és uszoda.
Áder János részvétét fejezte ki a genovai katasztrófa miatt Áder János részvéttáviratot küldött az olasz köztársasági elnöknek.
15-20 százalékos leépítés jöhet a közigazgatásban Orbán Viktor még nyaral, de a kormányinfó nem pihen.