Lehagyták Orbánt a Európai Néppárt csoportképéről

Szerda délután tartott csúcstalálkozót az EPP frakciója, amin a magyar miniszterelnök is részt vett.

2018. május 16. 18:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Német EU-biztos: Orbán bizonyos tételeivel már most elszigetelődött az Európai Néppártban Günther Oettinger szerint a magyar miniszterelnök politikája problémás, de ezzel nem fogja megváltoztatni az Európai Néppárt demokratikus-liberális alapállását.

Néppárti képviselő: Orbán szét akarja szakítani Európát Az Európai Néppárt nemek közti egyenlőség-bizottságának alelnöke szerint betelt a pohár, Orbán túl messzire ment.

Friss hírek
Meghalt Kofi Anan volt ENSZ-főtitkár A Nobel Békedíjas politikus 80 éves volt.
Windowsos számítógépe van? Dobja fel a Microsoft új háttérképeivel Új, ingyenes háttérkép-csomaggal bővítette a Microsoft a kínálatát, hogy ki-ki ízlésének megfelelően alakíthassa ki Windows 10-es munkaasztalát.
Elhúnyt Kofi Annan Az ENSZ Nobel-békedíjas korábbi főtitkára 80 éves volt.
Arcátlanság Száraz Miklós György történelemlevéltár szakon végzett a bölcsészkaron, sőt a régészetbe is belekóstolt. Első regénye, Az Ezüst Macska 1997-ben jelent meg.
Watchmen - most már garantált a TV-sorozat Megerősítést nyertek a korábbi pletykák, és a tegnapi napon hivatalosan is berendelte a Watchmen sorozatot a HBO, így a Damon Lindelof által írt sorozattal szinte már biztos, hogy majd találkozhatunk a TV képernyőjén.
Gulyás Gergely szerint kisebb létszámú közigazgatásra van szükség A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint áramvonalasabb, de jól fizetett közszolgákból álló közigazgatásra van szükség.

Nem tudom, mit szívnak - mondta az Európai Néppárt szóvivője a Jobbik terveiről a Magyar Hírlap szerint Sneider Tamás arról beszélt, megcélozták, hogy a Fidesz pártcsaládjának tagjai legyenek.
Hír: Beismerő vallomás: a Fidesz a zsarolástól sem riad vissza! Súlyos kijelentéseket tett a Fidesz egyik európai parlamenti képviselője, amelynek komoly következményei kell, hogy legyenek. Schöpflin György a Népszavának adott interjújában egyértelművé tette, hog...

Top hírek:
A volt CIA-főnökök kiálltak a biztonsági igazolásától megfosztott Brennan mellett A CIA és a többi amerikai titkosszolgálati szervezet korábbi vezetői közölték, akkor is meg fogják mondani a véleményüket Donald Trumpról, ha az amerikai elnök tőlük is elveszi a kémközpontba szóló belépőjüket és hozzáférésüket a bizalmas információkhoz, ahogyan ezt tette John Brennannal is. Közben kiderült, több olyan ember belépője is veszélybe került, akik ugyancsak gyakran bírálják az elnököt.
Venezuelában egy másik Morandi-híd miatt aggódnak Hosszú évek óta senki nem ellenőrzi az állapotát az óriáshídnak.
Szurikáták születtek a Szegedi Vadasparkban A látogatók már láthatják is őket, mert egyre több időt töltenek az üregeken kívül.
Legalább másfél ezer ember fertőződhetett meg ebolavírussal Kongóban A WHO figyelmeztetett: várhatóan növekedni fog a fertőzöttek száma.
Merkel kijelentette, sérthetetlenek a határok a Nyugat-Balkánon A német kancellár találkozott a montenegrói kormányfővel.
A Star Trek sztárja az antiszemita Corbyn miatt hagyja ott a brit baloldalt Sir Patrick Stewart Jeremy Corbyn miatt hagyja ott a brit Munkáspártot.