A Medián nem meri kimondani, hogy a baloldaliak antiszemiták

A megboldogult SZDSZ házi közvélemény-kutatója a saját adataiból sem meri levonni azt a következtetést, hogy a baloldalon egyre több antiszemita ember található. Nem baj, megtesszük helyettük mi.

2018. május 16. 19:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

160 ezer szavazót vihetett el a Jobbik a Fidesztől A Medián elemezte, hogyan szavaztak a választók 2014-ben és 2018-ban.

Minden menyasszony rémálma: élőben közvetítették, ahogy a vőlegénye faképnél hagyta az oltárnál - videó A vőlegény kicsivel az esküvő előtt, az oltárhoz készülődve futamodott meg a házasságkötés elől. A megalázó jelenetet a közösségi médián élőben közvetítették.
Paks 2: a többség nem kér belőle - Kétharmad az orosz hitel ellen A többség ellenzi a Paksi Atomerőmű bővítését egy friss közvélemény-kutatás szerint. A Medián által készített felmérésben megkérdezettek különösen az építkezésre felvett orosz hitellel szemben vannak....
Megfordult a trend, a magyarok több mint fele már úgy érzi, könnyen találna magának új állást Az előző negyedévhez képest ismét magas, 69 pontos értéket vett fel a munkavállalói bizalmi index, ami hárompontos emelkedést jelent az előző év hasonló időszakához képest. A megkérdezettek több mint ...

Bolsevik hagyományt követ Orbán a Jobbik szerint És az SZDSZ legjobb tanítványaként épít ki fideszes véleményterrort.
A Jobbikon belüli balhék miatt mondtak fel az N1TV szerkesztői A volt főszerkesztő azt mondta, hogy az SZDSZ idejében látott olyan húzásokat, mint a mostani tisztújításnál.
A gyülekezési szabadság és az otthon védelme Az MSZP–SZDSZ-kormányok rendőrségének kedvelt megtiltási oka sem lehetett a tüntetések burkoltan politikai célzatú korlátozása.
Balliberálisok bűnei: a tömegsport leépítése Álljon itt ez a kis történet azért, hogy az utókor és a mostani fiatalság tudjon arról, hogy a rendszerváltáskor az akkori hatalmat birtoklók, a mostani MSZP-hez köthető személyek, illetve a mostani l...