A Medián nem meri kimondani, hogy a baloldaliak antiszemiták

A megboldogult SZDSZ házi közvélemény-kutatója a saját adataiból sem meri levonni azt a következtetést, hogy a baloldalon egyre több antiszemita ember található. Nem baj, megtesszük helyettük mi.

2018. május 16. 19:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Izrael tavaly 40 százalékkal növelte fegyverexportját Izrael negyven százalékkal növelte fegyverexportját 2017-ben az előző évihez képest, az eladások mintegy harmadát tették ki a rakétatechnológiák és a légvédelmi rendszerek, és a fegyverek ötvennyo...
A közvélemény-kutatók szerint ők jól vizsgáztak a választásokon Csak nem kellett volna utólag elrontani a korrekt méréseket. Prognózisban a Medián a legjobb, legpontosabban a Závecz mér.
Ez az intézet lőtte be a legpontosabban a választások végeredményét Kozvelemenykutatok.hu: a szakértői becsléseknél a Medián, a méréseknél a ZRI-Závecz volt a legpontosabb.
Havi 5 millió forintnyi átlagfizetést kapnak a Facebooknál Tavaly 240 ezer dollár, vagyis közel 60 millió forint volt az éves medián fizetés a Facebooknál. A vezetők ennél jóval többet kerestek, Mark Zuckerberg kompenzációja több mint 8,8 millió dollár (2,2.....
Egy baloldali jelölt indul Józsefvárosban, Győri Péter A Menhely Alapítvány elnöke korábban az SZDSZ színeiben politizált a Fővárosi Közgyűlésben.
Volt SZDSZ-es bevándorláspárti lehet a baloldal jelöltje a Józsefvárosban Győri Péter a Menhely Alapítvány elnöke.

Volt SZDSZ-es politikust indíthat az ellenzék Józsefvárosban Az egykori SZDSZ-es, bevándorláspárti Győri Péter lehet az ellenzéki jelölt a józsefvárosi időközi polgármester-választáson.
Igazi bolsevik tempóra kapcsolt Heller Ágnes Az SZDSZ-es slejm egyszerűen nem tudja feldolgozni azt, hogy nincs döntési pozícióban. Harminc évig ott voltak, 2010-ig ott voltak és most ezért fáj nekik ez a legjobban, mert körön kívül kerültek.
Az SZDSZ nagy átverése: a kommunistaellenesség Interjú Halmy Kunddal, a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum (RETÖRKI) tudományos segédmunkatársával.
Kuncze Gábor furcsa szerepe a Gyárfás Tamás-Fenyő János háborúban Az MSZP-SZDSZ kormány megdöbbentő asszisztálásának története.
Nem tudja a következő nemzedék, hogy milyen pusztítást végzett az SZDSZ Van párhuzam az április 8-ai kétharmados Fidesz-KDNP győzelmet követő tüntetés és a rendszerváltás utáni, SZDSZ-es politikusok szervezte tiltakozások között.
A Momentum mindenkit hülyének néz Egyértelműen kiderült, hogy a kicsi SZDSZ, a Momentum nem egyszerűen kamuzik bizonyos dolgokról, de konkrétan szándékosan hazudik is. Most éppen az derült ki, hogy ordas hazugság a Fekete-Győr Andrásé...