Szili Katalin: több figyelmet kell fordítani az őshonos kisebbségekre

derűlátásra ad okot a Minority Safe Pack elnevezésű európai kisebbségvédelmi kezdeményezés eredménye.

2018. május 16. 19:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szili Katalin: Orbán ma baloldalibb, mint Gyurcsány Könyvet írtak az egykor szocialista, mára a Fidesz közelébe sodródott politikusról. A Terror Házában tartott bemutatón Galló Béla, a szerző beszélgetett Szilivel, a YouTube-on élőben lehetett követni...

Schmidt Mária adta ki és ő is méltatja Szili Katalin pályaívét A magyar baloldal sikertörténete.
Szili Katalin: A választókat nem lehet átverni Szili Katalin szerint akkor lesz valódi baloldali párt Magyarországon, ha azt Orbán Viktor szervezi meg. Nemzeti elveket valló, keresztény baloldalra lenne szükség mondta. A jelenlegi baloldalon azon...

Szili Katalin: Kell egy valódi baloldali párt is
Szili Katalin hajlik rá, hogy a baloldalt Orbán Viktornak kellene megszerveznie Londoniak panaszkodtak a volt szocialista vezetőnek, hogy a gazdasdági helyzet miatt inkább hazaköltöznének.
Hitvállalással, közösségi kiállással lehet tenni a szabadságért és a függetlenségért A hétköznapokban hitvállalással és közösségi kiállással lehet tenni a közösség szabadságáért és függetlenségéért - jelentette ki Szili Katalin miniszterelnöki megbízott a felvidéki Léván.
Leleplezték Erdélyi János költő domborművét "Rá úgy tekinthetünk, mint a népiesség megalapozójára, és ő volt az, aki egész életében a népi örökség, például a népi hagyományok és a zene megőrzését hangsúlyozta" - fogalmazott Szili Katalin.