Szili Katalin: több figyelmet kell fordítani az őshonos kisebbségekre

derűlátásra ad okot a Minority Safe Pack elnevezésű európai kisebbségvédelmi kezdeményezés eredménye.

2018. május 16. 19:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Köszönet jár mindazoknak, akik őrzik magyarságunkat Egymillión írták alá a Minority Safe­Packet, amit az őshonos kisebbség jogainak érdekében Brüsszel sem tehet zárójelbe mondta Szili Katalin.

Egymillióan írták alá a Minority Safe Packet Az őshonos kisebbség jogai nem tehetők zárójelbe - mondta Szili Katalin.

Friss hírek
India embert küld az űrbe Négy éven belül elérheti űrprogramja legnagyobb mérföldkövét az ázsiai ország.
Az új munkalehetőségek is erősítik a lakásfrontot
A volt tinisztár 2 hónap után eljegyezte 11 évvel idősebb párját Priyanka Chopra már az eljegyzési gyűrűjét is megmutatta.
Van örinóniája: aranyásót hord Polgár Tünde - videó Polgár Tündét már sokszor hívták aranyásónak, mióta szerepet vállalt a Feleségek luxuskivitelben második évadában, most viszont megmutatta, hogy neki is van öniróniája.
Az Iszlám Állam lerombolásával visszatérhettek a profi terroristák Európába Kemény harc jön, amelynek újabb áldozatai lesznek
Jelentős esés után javított a BUX A törökországi helyzet enyhülésével juthat lélegzethez a hazai index is.

Szili Katalin szerint a nemzeti ügyekben szövetségeket kell kötni Rákóczinak egy független, önálló ország felépítése volt a célja, ehhez nemzeti egységet kívánt megteremteni.
A kárpátaljai magyarság számára jelenleg a közösségi jogok biztosítása a legfontosabb Nem engedhetjük meg, hogy visszalépés történjen ezen a téren jelentette ki Szili Katalin miniszterelnöki megbízott csütörtökön Ungváron.
Rákóczi Szövetség: meglesz az egymillió hitelesített aláírás Néhány országban még nem zárult le a hitelesítési eljárás, de így is már csak 10-13 ezer aláírás hiányzik, ahhoz, hogy több mint egymillióan támogassák a Minority Safe Pack kezdeményezést.

Top hírek:
Terrortámadás Londonban: autó hajtott a járdára a brit parlamentnél, sok a sérült Egyelőre még nem tudni pontosan, hogy mi történt a brit fővárosban, a rendőrök ellepték a parlament környékét, az autó sofőrjét letartóztatták.
Erdoan: iPhone helyett lehet Samsungot vagy török telefont is venni A nyilatkozat után újra zuhanni kezdett a líra.
Riccardo Morandi ő tervezte a leszakadt genovai viaduktot Különleges betonszerkezeteiről volt híres Riccardo Morandi olasz építész, akinek egyik legismertebb alkotása, a genovai Morandi-híd, másik nevén a Polcevera-viadukt, kedd délben szakadt le sok embert maga alá temetve.
Megnyitott a megújult Dagály Kedden déltől újra várja a vendégeket a strandfürdő és uszoda.
Áder János részvétét fejezte ki a genovai katasztrófa miatt Áder János részvéttáviratot küldött az olasz köztársasági elnöknek.
15-20 százalékos leépítés jöhet a közigazgatásban Orbán Viktor még nyaral, de a kormányinfó nem pihen.