Nagy múltú vidéki pólócsapat esett ki az OB I-ből

Az Egeré lett a bronzérem, miután idegenben is megverte az OSC-t.

2018. május 16. 19:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az Eger és az UVSE is 11-5-re nyert Az Eger az OSC-t, az UVSE pedig a Szegedet győzte le egyformán 11-5-re a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján, a helyosztós küzdelmek nyitányán.

Hibátlan magyar zárás Mindhárom magyar csapat - az OSC, az Eger és a Szolnok is - győzelemmel zárta a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeit.
Mindhárom magyar csapat nyert a BL utolsó fordulójában A Szolnok és az OSC nagyon simán, az Eger kicsit nehezebben vette az akadályt.

Döntős a Szolnok A címvédő Szolnok lesz a Ferencváros ellenfele a férfi vízilabda ob I döntőjében: a Tisza-partiak a parádés teljesítményt nyújtó Nagy Viktor vezérletével az elődöntő mindent eldöntő harmadik felvonásá...
Egyenlített a Szolnok A címvédő Szolnok fölényes, 12-6-os győzelmet aratott az Eger otthonában a férfi vízilabda ob I elődöntőjének második mérkőzésén, így egyenlített a párharcban.
Kiesés küszöbén a címvédő Az Eger ötméteresekkel 14-13-ra nyert a címvédő Szolnok ellen a férfivízilabda-ob I elődöntőjében, így egyetlen siker választja el a továbbjutástól.
Drámai elődöntőt nyert Szolnokon az Eger A Heves megyeiek ötméteresekkel győztek a címvédő otthonában és egyetlen siker választja el őket a továbbjutástól.