A migrációs válság lesz az egyik fő téma a szófiai uniós csúcstalálkozón

Szófiában tanácskoznak az uniós tagállamok és a nyugat-balkáni országok vezetői, az egyik fő téma a bevándorlás. Közeledik a határidő, ameddig az Európai Bizottság szeretné elfogadtatni a bevándorlással kapcsolatos reformokat, de egyelőre nem sok remény van a megegyezésre. Magyarországot Orbán Viktor miniszterelnök képviseli.

2018. május 16. 19:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gender-ügy: Kásler inkább ógörögöt vagy latint tanítana Szeptembertől nagy változások lesznek, mondta Orbán Viktor Tusnádfürdőn. Kásler Miklós emberminiszter ezt úgy értelmezte, hogy a kultúrán belül megfogalmazódott az esélyegyenlőség iránt igény, interj...

Mintegy 4,6 millió ember mondott véleményt az óraátállítás szükségességéről A nyilvános konzultáció lezárultát követően az Európai Bizottság megkezdi a kérdőívek feldolgozását és annak eredményéről jelentést tesz közzé a következő hetekben.
Sivalkodnak az amerikai liberálisok, mert Trump elnök természetes szövetségesként tekint Orbán Viktorra Orbán Viktor és a magyar kormány állhatatos politikája az amerikai-magyar kapcsolatoknak egy olyan látványos javulását hozta el, ami miatt az amerikai vezető globalista liberális médiumok közül egysze...
Orbán zsarnok, a magyarok nem keresztények Orbán Viktor zsarnok, a magyarok pedig pogányok – erről is beszélt Heller Ágnes a Political Critique lengyel újságnak adott interjúban.
Új feladatot kap Orbántól Lázár János A nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztosnak nevezte ki Lázár Jánost augusztus 15-től Orbán Viktor kormányfő a keddi Magyar Közlönyben publikált miniszterelnöki utasítás szerint. A...
Orbán Viktor a szabadságán is dolgozik A horvátországi Abbáziában (Opatija) tárgyalt egymással hétfő délután Orbán Viktor és Andrej Plenkovic, Horvátország miniszterelnöke.

Az ombudsmantól kéri Szél Bernadett, ne engedje a genderszakok betiltását Még Orbán Viktor céljait sem sikerülne elérni a gender studies nélkül - írta a képviselő.
Puzsér, a "genderideológia" nagy kritikusa is kiáll a genderszakok mellett Puzsér Róbert egy Facebook-posztban értekezett arról, hogy a tudomány szabadsága fontosabb annál, mint hogy ő, vagy Orbán Viktor mit gondol a gendertémáról.
Újabb eurómilliók érkeznek Brüsszelből Boszniába a migráció kezelésére Az Európai Bizottság 6 millió euró támogatást nyújt Bosznia-Hercegovinának a migráció kezelésére - jelentette pénteken az N1 boszniai hírcsatorna az EU szarajevói képviseletére hivatkozva.
Orbán: fel kell ébredni Nyugaton is! Fel kell ébrednie a nyugat-európaiaknak is, különben öt-tíz év múlva egy teljesen más ország lesz a hazájuk. Ezt tanácsolta Orbán Viktor belga egyetemistáknak, akikkel Tusnádfürdőn találkozott. A haza...
Amerikai elismerés Magyarországnak A magyarországi zsidó temetők felújítása érdekében tett magyar kormányzati erőfeszítéseket méltatja az Örökség Alapítvány a Zsidó Temetők Megőrzéséért (HFPJC) nevű, New York-i székhelyű szervezet,...
Brüsszel fellép az állampolgársággal bizniszelő tagállamokkal szemben Nem akarunk trójai falovakat az EU-ban mondta Vera Jourová, az Európai Bizottság jogérvényesülésért felelős biztosa.