Mirkóczki: Ott lebeg fölöttünk az ÁSZ büntetése, ami nem reccsentheti meg a pártot

A fővárosi időközi választásokat elengedték, de Tiszavasváriban nem adják fel.

2018. május 16. 20:17

A cikk folytatása...Friss hírek
Politico: fertőző Orbán modellje  A nyugat-balkáni országokban érdeklődéssel figyelik, ahogy Orbán Viktor pártállamot hoz létre az Európai Unión belül.
Újabb dolgok derültek ki Trump fiának orosz találkozójáról 2500 oldalnyi dokumentum látott napvilágot a kongresszusi meghallgatásokról.
Mirkóczki: Ott lebeg fölöttünk az ÁSZ büntetése, ami nem reccsentheti meg a pártot A fővárosi időközi választásokat elengedték, de Tiszavasváriban nem adják fel.
Sűrű a programja Orbánnak Szófiában, de Berlusconira mindig szakít időt Az EU és a nyugat-balkáni országok csütörtöki szófiai csúcstalálkozója előtt Orbán Viktor kétoldalú megbeszéléseken egyeztetett a testvérpártok vezetőivel európai kérdésekről Szófiában. Meg "régi barátjával", Silvio Berlusconival is összefutott.
A világ lakosságának 68 százaléka városlakó lesz 2050-re Újdelhi lesz hamarosan a legnépesebb város.
Brüsszel szerint a migrációt csak átfogó módon lehet kezelni Az Európai Bizottság jelentése szerint a közös uniós erőfeszítések eredményesek, de a folyamatos migrációs nyomás miatt a helyzet továbbra is instabil.

Árokba csapódott egy kisteherautó Tiszavasváriban Egy villanyoszlopot is kidöntött a becsapódás során.

Top hírek:
Két holttestet is találtak egy nemzeti parkban Mindketten a mélybe zuhantak a jeges sziklákról.
Vonzóvá tennék a mezőgazdaságot a fiatalok számára is A mezőgazdaság versenyképességének, az ágazat fejlődésének a munkaerőhiány enyhítése, illetve a fiatalok bevonása a kulcsa jelentette ki az agrárminiszter-jelölt.
A migránsozás kevés lett volna Orbánnak, kellett pénz is az újabb kétharmadhoz A Závecz Research megkérdezte a választókat, mit szólnak az újabb kétharmadhoz, az látszik, a társadalmat nagyon megosztja az újabb Fidesz-győzelem.
Itt nézheti élőben a Honvéd Vezérkar főnöke tisztség átadását A Honvéd Vezérkar főnöke tisztség átadás-átvételi ünnepségén beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök is.
Sok pénzt akar keresni? Fogadjon Szaúd-Arábia vb-győzelmére A tét 2000-szeresét teheti zsebre, ha bejön.
Lesz miből választani: egy sor új számítógépet dob piacra a HP Szinte csak kapkodjuk a fejünket, annyiféle gépet jelentett be a HP, az Envy-család egy sor új taggal bővült.