A szendvics feltalálása

2018. május 16. 20:29

A cikk folytatása...Friss hírek
Jennifer Love Hewitt: Bocsánat, hogy ilyen rosszul néztem ki a vörös szőnyegen Úgy érzi, nem volt jó ötlet fekete zakót viselni.
Férfi vízilabda ob I - A címvédő Szolnok kiütésével aranyközelben az FTC A Ferencváros rendkívül simán, 14-9-re nyert a címvédő Szolnok otthonában a férfi vízilabda ob I döntőjének három győzelemig tartó második felvonásán szerdán, így szombaton a Komjádi Uszodában 18 év után megszerezheti a bajnoki címet.
Kiütötte a Szolnokot, közel a bajnoki címhez a Fradi pólócsapata Szenvedett a címvédő, 18 év után újra aranyérmes lehet a férfi vízilabda ob I-ben az FTC.
Orbán Viktor a jövőben a többség hangadója lehet Európában is Ma Orbán Viktor még a kisebbségi vélemény egyik legmarkánsabb képviselője, de a jövőben a többség hangadója lehet, s ez új távlatokat nyithat meg.
Kállay-Saunders András beteg lett Valószínűleg megfázott.
Irak: a kísérlet folytatódik Irakban az a kérdés, tartósan stabil lehet-e a térségben egy demokrácia.

Top hírek:
Két holttestet is találtak egy nemzeti parkban Mindketten a mélybe zuhantak a jeges sziklákról.
Vonzóvá tennék a mezőgazdaságot a fiatalok számára is A mezőgazdaság versenyképességének, az ágazat fejlődésének a munkaerőhiány enyhítése, illetve a fiatalok bevonása a kulcsa jelentette ki az agrárminiszter-jelölt.
A migránsozás kevés lett volna Orbánnak, kellett pénz is az újabb kétharmadhoz A Závecz Research megkérdezte a választókat, mit szólnak az újabb kétharmadhoz, az látszik, a társadalmat nagyon megosztja az újabb Fidesz-győzelem.
Itt nézheti élőben a Honvéd Vezérkar főnöke tisztség átadását A Honvéd Vezérkar főnöke tisztség átadás-átvételi ünnepségén beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök is.
Sok pénzt akar keresni? Fogadjon Szaúd-Arábia vb-győzelmére A tét 2000-szeresét teheti zsebre, ha bejön.
Lesz miből választani: egy sor új számítógépet dob piacra a HP Szinte csak kapkodjuk a fejünket, annyiféle gépet jelentett be a HP, az Envy-család egy sor új taggal bővült.