10 milliárdot nyert a kormánypropagandát lebonyolító üzletember

Igen jól fizetnek a Soros-plakátok, illetve a többi kormányhirdetés is.

2018. május 16. 20:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Heller Ágnes visszaszólt: A Fidesznek három szitokszava van, komcsi, Soros-bérenc és buzi Kitört a kommunistázó adok-kapok Kovács Zoltán kormányszóvivő és Heller Ágnes filozófus között. Az egész azzal kezdődött, hogy Heller szerint Orbán zsarnok.

Spanyolország a migránsok új Mekkája A Soros György szervezetei által fenntartott Aquarius ismét migránsokat kezdett szállítani a Földközi-tengeren át Európa felé. A hajó összesen 141 migránst, főképp szomáliai férfiakat szállít a fedélz...
Vizsgálat indult az országos tévéadó ellen, mert azt állította, hogy Soros György fizetett a tüntetőknek Romániában.
Soros György szervezetei csupán a pénzüket féltik
Kapitánytörténelem Szélesi Zoltán: Sakkban és kártyában sem bírom a vereséget Magyarországon az egyik legtöbbet kritizált állás a labdarúgó-kapitányé. Sorozatunkban korábbi magyar szakvezetőkkel idézzük a múltat, és azt, hogy azóta mi történt velük. Szélesi Zoltán a soros.
Furkósbot a liberálisok kezében Az elmúlt hónapokban számtalan balliberális politikus, véleménymondó guru támadta Orbán Viktort és kormányát azzal, hogy Soros Györggyel szemben antiszemita kampányt folytat.

Megint Spanyolországban kötött ki egy migránsokat csempésző Soros-hajó A baloldali bevándorláspárti spanyol kormány alatt 350 százalékkal nőtt az érkező migránsok száma Spanyolországban.
Ismét Spanyolországban kötött ki az egyik Soros-hajó 87-en voltak rajta.
Serpenyős sörös karaj krumplival és káposztás lecsóval
Nem mondta meg Rétvári, hogy Soros-ügynökök eszközei-e az otthonápolók De azt igen, hogy 2010 óta 37 ezerről 58 ezer forintra sikerült emelni a legsúlyosabb állapotú hozzátartozót gondozók ellátását.
Soros a tűzzel játszik Soros György a tűzzel játszik. Ez a véleménye a milliárdos tevékenységéről egy Amerikában élő történelemprofesszornak. Szerinte Soros György kapcsolatai és civil szervezetei révén minden eszközt bevet...
Csúcsra járatta az ellenzéki sajtó egy orbitális hazugság elkenését Mint arról tegnap beszámoltunk, Soros György egyik megbízható szövetségese a Politico című brüsszeli lap hasábjain üzent az Európai Néppártnak, hogy ideje lenne onnan kitenni a Fideszt. A cikkben több...