A műjégpálya rendszerével hűtenék a Liget Projekt épületeit

Hűtési távvezetéken keresztül alacsony hőmérsékletű hűtővízzel látnák el az épületeket.

2018. május 25. 10:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem tudnak rendesen parkolni a Hősök terén a turistabuszok a Liget-projekt miatt Egyeztetnek a dologról az érintett szervezetek a Városliget Zrt.-vel.

Állami gigaberuházások hizlalták a NER-lovagok cégeit Nagyprojektekre kiszórt uniós támogatások, vizes vb, Liget projekt remek évet zártak azok a magyar cégek, amelyek az állami beruházásokból élnek. Egészen jól behatárolható körről van szó, egészen ki...

Friss hírek
Rányitott az asszony a rablókra, ezután jött a borzalom Túl hamar ért haza. Amikor belépett az otthonába, a tolvajok már vártak rá.
Hazavitte autóján a buszt lekéső családot a rendőr Egy anyuka a három gyerekével a sötétben gyalogolt az úttesten, a rendőr inkább hazavitte őket.
Halálos baleset történt a 8-as főúton Kamion, kisteherautó és személygépkocsi karambolozott.
Négyszázezer forintot kap a határon a tartalékos honvéd Novák Előd Portréinterjút adott a HVG hetilapnak Dúró Dóra exjobbikos képviselő. Férje, Novák Előd korábban azt mondta, azért nem fogan meg a negyedik gyerekük, mert feleségét nagyon felzaklatta a Jobbikban zajló vita.
Pincéjében termesztette a kábítószert Lopta az áramot a termesztéshez.
Tíz évet kapott jogerősen a táborfalvai kenderkertész A férfi két magot vett három éve, és amikor 2016 elején razziázott nála a rendőrség, már 242 növénye volt. A termesztéshez szükséges áramot lopta, de az így okozott kárt az áramszolgáltatónak megfizette.

Nincs félnivalónk: a kormány kedvenc biztonsági cége dúskál a pénzben Vizes vébé, Liget-projekt, Putyin-látogatás jó évet zárt a Valton-Sec Kft.
Hogy áll most a Liget-projekt? Tudja, hol lesz a Városligeti Színház, és mikor épül meg a Kós Károly sétány második hídja? Minden, amit a Városliget jövőjéről tudni lehet.

Top hírek:
Drogkereskedőket menteget az Index Tipikusan kommunista eszközökkel: úgy csinál, mintha átlagos gimnazistákat védene, miközben drogkereskedőknek hízeleg.
Mindenki pánikba esett A HIV-fertőzött magyar orvos 400 beteget kezelt Rengeteg embert életét tette kockára.
Terézvárosi hostelből lopott telefont ma reggel ez a férfi, keresik fotó Egy fiatal férfit keresnek, aki rövidnadrágban, atlétában volt. Az épület biztonsági kamerája felvételt készített róla.
Nem akart elgázolni egy macskát, behajtott a virágboltba a hevesi sofőr De ki vezette a kocsit?
Megint listázott a Figyelő, most az MTA társadalomkutatóit A kormánypárti hetilap a Magyar Tudományos Akadémia hivatalos publikációs jegyzékének tanulmányozása után arra jutott, hogy az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontjának intézeteiben feltűnően népszerű a bevándorlás, gendertéma és a homoszexualitás kutatása. Névvel, fotóval, konkrét tanulmányok megnevezésével fel is sorolták a lap online oldalán kedden közzétett cikkben, konkrétan kikre illetve mire gondoltak.
Akkor most már mindig lesz medve Magyarországon? - videó A szakemberek szerint igen - sőt, valószínűleg bocsok is születtek már a magyarországi erdőkben.