A műjégpálya rendszerével hűtenék a Liget Projekt épületeit

Hűtési távvezetéken keresztül alacsony hőmérsékletű hűtővízzel látnák el az épületeket.

2018. május 25. 10:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Garancsi megszerezte a Dürer Kertet Nincs lustálkodás: a Liget Projekt miatt felértékelődő ingatlan májusban került jó kezekbe.

Friss hírek
Több hektáron ég az avar Földes külterületén Félő, hogy a tűz átterjed egy tanyára és a szomszédos kukoricásra is.
Évtizedek óta a levegőben lógott a katasztrófa Genovában A szakemberek az átadás óta figyelmeztettek: nem megfelelőek a tartócölöpök
Kigyulladt egy családi ház Pilisvörösváron A tető és egy helyiség lángol.
Vezérszónokok 69 vezérszónok, 190 alkalommal lépett az elfogadott és kihirdetett törvényjavaslatok vitájában az ékesszólás mezejére.
Tiltakoznak az ELTE-n, amiért öreg kommunistának nevezték Heller Ágnest Az ELTE BTK Művészetelméleti és Médiakutatási Intézete Intézeti Tanácsának tagjai bocsánatkérést várnak Kovács Zoltán kormányszóvivőtől, ha már egy magát kereszténydemokratának valló kormány szóvivője.
Nem volt határozatképes az ülés A Fidesz-KDNP frakciószövetség távolmaradása miatt nem volt határozatképes az ellenzéki pártok kezdeményezésére összehívott rendkívüli ülés.

Íme, ezek lesznek az újabb kormányzati gigaberuházások 2030-ig Itt a kormány két újabb gigaberuházásának megalapozó törvénymódosítás. Ami eddig a vizes vb-rendezése volt, vagy a Liget Projekt, az 2030-ig a Budapest Diákváros és a budai Vár palotavárosi, közelebb...
Családbarát lesz az új Liget A Liget Projekt a millennium óta legnagyobb intézményfejlesztési program.

Top hírek:
220 éves a nagyváradi magyar színjátszás A nagyváradi magyar színjátszás 220 éves évfordulóját ünnepli augusztus 21
Késsel hadonászott egy afgán férfi Drezdában Őrizetbe vettek egy késsel hadonászó afgán férfit csütörtökön a németországi Drezda belvárosában - jelentette hírportálján a Bild című német lap
Gyilkossággal fenyegette az élettársát egy szabadszállási férfi Meg akarta szerezni a nő vagyonát.
Az ellenzék bukott tévés jelöltje most oknyomozásba kezdene Dömsödi Gábor azt állítja, mostantól munkanélküli segélyből fog élni.
Újabb menekültügyi vita kezdődött a CDU/CSU között Újabb vita kezdődött a menekültügy körül a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) szövetségében, ezúttal arról, hogy maradhatnak-e Németországban az elutasított, de jól beilleszkedett menedékkérők
Éheztetnek egyes menedékkérőket a tranzitzónában Azokat, akiknek kérelmét az új jogszabály életbe lépése után utasították el, az idegenrendészeti részlegen helyezik el, ételt csak a gyerekek kapnak.