A bukott liberalizmus hattyúdala: Veiszer Alinda és Alföldi Róbert közösen alapítana pártot

A magyar emberek elsöprő többsége által elutasított és világszerte is bukóban levő liberalizmus legundorítóbb magyarországi képviselői közül Alföldi Róbert és Veiszer Alinda - a Fidesz választási győzelme és az ellenzék töketlensége miatti elkeseredésében - annyira egymásra talált, hogy már egy saját párt megalapításáról álmodoznak.

2018. május 28. 16:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Alföldi a Financial Timesban beszél a Fidesz kultúrharcáról A világ vezető gazdasági lapja hosszan ír arról, amit az illiberális demokráciában itthon csak kultúrharcnak hívnak. Alföldi Róbert színész-rendező az öncenzúráról nyilatkozott.

A magyar kultúrharcról mesélt a Financial Timesnak Alföldi Róbert A színész-rendező a kutúrában érezhető öncenzúráról és kormányzati nyomásról beszélt a befolyásos brit lapnak.
Az Újvidéki Színház kapta a legjobb előadás díját Az Újvidéki Színház kapta a legjobb előadás díját, Lázár Kati lett az életműdíjas, Alföldi Róbert két kategóriában is nyert és sikeresen szerepeltek a határon túli magyar teátrumok a Színházi Kritikus...
Színikritikusok Díja Alföldi Róbert két díjat is hazavihetett A legjobb rendezés mellett a legjobb férfi főszereplő díját is elnyerte. Idén 39. alkalommal adták át az előző évad legkiemelkedőbb színházi teljesítményeit elismerő díjakat. [...] Bővebben! ...
Alföldi Róbert: Nem tudatosan váltam ellenállóvá Kazincbarcika: a város, ahol bármiről lehetett beszélgetni írta ki Alföldi Róbert a Facebook-oldalára, miután pódiumbeszélgetésen vett részt a borsodi városban. Kiderül, hogy keménykezű rendező, ha ...
Nyerő Páros: A kieső Veiszer Alinda megmutatta Fecsó kézzel írt levelét Nem gondolták, hogy Vasvári Vivien férje ilyen beszédeket tud írni.

Alföldi Róbert és Ujj Mészáros Károly is fog rendezni a Centrálban A Centrál Színház évadot hirdetett, és nagy dzsemborival ünnepli a tizedik születésnapját. [...] Bővebben!
Öt bemutató szerepel a Rózsavölgyi Szalon új évadában Többek között Molnár Piroska, Jordán Tamás és Alföldi Róbert is fog játszani a most induló évadban. [...] Bővebben!
Az RTL Klub övön aluli ütést mért a nézőkre Nem csoda, hogy Szabó Simon törölközős produkciója után még a stúdióból is kirohant a Szenzációs négyesben. Ilyen bizarr valamit rég láttunk, de Alföldi Róbert legalább visszatért a képernyőre.
Alföldi Róbert mégsem rendez Szombathelyen de nem azért, amiért elsőre gondolhatnánk. A Fuhu.hu interjúja Jordán Tamással, a szombathelyi színház igazgatójával. [...] Bővebben!
Az Őrült Nők Ketrecével ma startol az Átrium Ezt követő Alföldi Róbert Chicagója és A félelem megeszi a lelket című rendezése Hernádi Judittal és Bányai Kelemen Barnával. [...] Bővebben!
Udo Bullmann persze nagyon kiborult A Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége (S & D) EP-képviselőcsoportjának elnöke, Udo Bullmann elítélte a szerinte Magyarországon a Fidesz ellenfelei ellen irányuló támadásokat