Június 1-jén Kőszegen színre viszik a nyarat

A Kőszegi Várszínház idén ünnepli megalakulásának 36. évfordulóját.

2018. június 2. 16:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Macskatáptól erősödnek a sünóvoda lakói - cuki fotók Madárvédők vették szárnyaik alá a sünöket Kőszegen. Az arborétumban gyűjtötték össze a környéken mentett árva tüskés hátúakat, hogy óvodában készítsék fel őket a télre.

Friss hírek
Opera és tánc - Desdemonium bemutató Kertész Mónika és Halász Gábor a Bethlen Téri Színházban.
Ujj Mészáros Károly: Mindig érdekesebb, amikor lehetetlennek tűnik valami Retrós ötletparádéra épülő abszurd fekete komédia után a mai magyar valóságba helyezett, különleges atmoszférájú krimidrámával jelentkezik a hazai és nemzetközi díjesővel elismert Liza, a rókatündér rendezője. Ujj Mészáros Károllyal hősteremtésről, demokráciáról és Kulka János visszatéréséről beszélgettünk.
Átadták a Junior Prima Díjakat Öt harminc év alatti, fiatal művész kapta meg a rangos elismerést színház- és filmművészet kategóriában. [...] Bővebben!
Ahol a püspök felügyelte a legjobb bordélyházakat: a középkori London alvilága A középkori Londonban az apróbb bűncselekményekért is könnyen felakaszthatták az embert, ennek ellenére a bűnözés meghatározó része volt a város arculatának. A prostitúciótól a gyilkosságokig és utcai harcokig a hatóságoknak sok mindennel kellett törődniük, beleértve az őket is behálózó korrupciót.
Vérfagyasztó jelenet érkezett a 40 éves Halloween remake-jéből - videó Jamie Lee Curtisnek van kitől félnie.
Ötven éve jelent meg a rocktörténet egyik legfontosabb albuma 1968 október 16-án látott napvilágot Jimi Hendrix mesterműve.

Megnyílnak Kőszeg rejtett kincsei a kulturális örökség napjai alkalmából Háromszáz éve nyílt meg Kőszeg első kávézója, erre emlékeznek egy kiállítással a kulturális örökség napjai országos rendezvénysorozat keretében tájékoztatta az MTI-t a történelmi kisváros turisztikai...
Háromszáz éve megnyílt kávézóra emlékeznek Kőszegen Háromszáz éve nyílt meg Kőszeg első kávézója, erre emlékeznek egy kiállítással a kulturális örökség napjai országos rendezvénysorozat keretében tájékoztatta az MTI-t a történelmi kisváros turisztikai...

Top hírek:
Nem félünk a trolloktól jön az őszi Margó fesztivál Fesztiválhangulattal csalogat a harmadik őszi Margó a Várkert Bazárba.
Ilyen magasan még nemigen énekelt Eminem (videó)
Minek ment oda? Honlappal küzdenek a szexuális zaklatás ellen Egy évvel a botrány hazai kirobbanása után elindult egy honlap a szexuális zaklatásról, amely az áldozatok és az intézmények dolgát is megkönnyítené.
Valami történt a Wellhello-körül: többen távoztak a zenekarból Elköszönt a hangmérnök és több zenész.
Ötven éve jelent meg a rocktörténet egyik legfontosabb albuma 1968 október 16-án látott napvilágot Jimi Hendrix mesterműve.
Vérfagyasztó jelenet érkezett a 40 éves Halloween remake-jéből - videó Jamie Lee Curtisnek van kitől félnie.