Halálra gázoltak két embert az M3-ason

Mezőkövesdnél történt a baleset, az autópályátt lezárták Miskolc felé.

2018. június 11. 5:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egyórás késések is lehetnek a Miskolc-Nyíregyháza vonalon Rakamaz és Tokaj között egy autó belerohant egy vonatba.

Baleset miatt több kilométeres a dugó az M3-ason Gödöllőnél Szalagkorlátnak ütközött egy autó a Miskolc felé vezető oldalon.
Centiken múlott a motoros élete  Néhány centi választotta el a szabálytalan autóst attól, hogy elsodorjon egy motorost a 26-os úton Miskolc felé.
Péntek éjjelig tartott a MÁV-káosz, több órás késések voltak a fővárosból indult vonatokon Esztergom, Miskolc és Békéscsaba felé.
Motorost gázolt halálra egy vonat Újra járnak a Miskolc-Hidasnémeti vasútvonalon.

A BMW és a MINI újdonságai Miskolcon is elérhetőek Szeptember 20-án nyitotta meg ünnepélyes keretek között kapuit a miskolci régió új BMW és MINI márkakereskedése, a BMW Miskolc Motors. A BMW Group Magyarország hivatalos partnereként működő szalonban ...
Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon Menetidő változásokkal számoljanak az utazók.
Holttestet találtak a síneken Rákosliget és Rákos között 40 percet is késhetnek a vonatok a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon.
A Cinefesten családias légkörben szabadul el a kreatív őrület Menő filmfesztiválokat tengerparton, pálmafák árnyékában és világvárosi nyüzsgésben szokás rendezni, de a kivétel erősíti a szabályt. Miskolc kockáztatott, akart és nyert.
Szijjártó Péter: egyre több a magyar befektető A Miskolc déli ipari parkjában lévő gyár megépítéséhez a kormány 2,45 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást adott.