A kézfogás, amire évtizedeket várt a világ. Érik a béke-Nobel-díj?

Elképzelhetetlennek tűnt, hogy valaha lesz ilyesmi. Aztán nem Clintonnak és nem Obamának sikerült, hanem Donald Trumpnak.

2018. június 12. 3:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nobel-békedíjas író házfalát gyalázták meg A román rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Bitcoin: teljes összeomlást jósol a Nobel-díjas közgazdász Paul Krugman, a Nobel-díjas közgazdász szerint komoly gondok vannak a Bitcoinnal, ez pedig akár a kriptoeszköz totális összeomlásához is vezethet.

Friss hírek
Tájfun pusztít Vietnamban Nemcsak Kínát és Indiát sújtja az ítéletidő.
Az afgán elnök tűzszünetet kezdeményezett a tálibokkal Egy iszlám ünnep miatt javasolta, de a tálibok még nem reagáltak.
Kiadta Ciprus az egyiptomi gépeltérítőt Két és fél évig tartott a procedúra.
Tényleg börtönbe mehet a lány, aki a mélybe lökte barátnőjét Azt mondja: a 16 éves lány kérte, hogy lökje meg, ő pedig nem gondolt a következményekre.
Biciklivel ment szülni az új-zélandi nőügyi miniszter Mert nem volt elég hely a kocsiban.
Halálos áldozatai is vannak a tájfunnak Kínában Péntek óta ömlik az eső az ország keleti és középső részén.

Hevesy György-emlékérmékkel bővül a magyar Nobel-díjasokat bemutató sorozat A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 5 ezer forint címletű ezüst és 2 ezer forint névértékű színesfém emlékérmét bocsát ki Hevesy György tiszteletére augusztus 1-jén, a tudós feltaláló születésnapján közölte ...
Hogy is próbálnak hazudni a jövőnek? Balliberális hazugságok, facebook-trükkök, egy Nobel-díjas író és Az eltemetett óriás.
Afrikában tűnt fel a már visszavonult Obama Nelson Mandela örökségéről beszélt a volt amerikai elnök, Barack Obama tegnap a Dél-afrikai Köztársaság legnépesebb városában. Az exállamfő leköszönése óta kerüli a közszereplést, de hallgatása vélemé...

Top hírek:
Irán nem mond le a rakéták fejlesztéséről A nemzeti védelmi ipar napja alkalmából egy új repülőgépet is bemutatnak.
Óva intik a kolumbiaiakat a túl sok szextől ebben a dögmelegben Vigyázni kell, mert ilyenkor még a szerelmi élet is veszélyes lehet!
Húsvágó bárddal támadt volt feleségére és annak párjára a muszlim férfi A támadó többször is lesújtott, életveszélyesen megsebesítette a riválisát.
Genovai hídomlás: már nem kutatnak túlélők után A kormány visszautasította az autópálya-üzemeltető kártérítési ajánlatát.
Csalással gyanúsítják a legnagyobb orosz űrcég vezérigazgató-helyettesét A nyomozók szerint csalást kísérelt meg az űrcég helyettes vezetője
Az afgán elnök tűzszünetet kezdeményezett a tálibokkal Egy iszlám ünnep miatt javasolta, de a tálibok még nem reagáltak.