Új világmegváltó ideológia, avagy a liberális idiotizmus

Lassan elfelejthetjük bármelyik izmust vagy ideológiát, mert minden területen, a nap minden órájában felbukkan a mindent elnyelő és leváltó liberális idiotizmus. Néhol politikai korrektség álruhájában, néhol csak sima idiotizmusként van jelen egyre hangsúlyosabban a mindennapi életünkben.

2018. június 13. 11:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Szanyi: Láttunk mi már a pártok élén hülyéket Szanyi Tibor a szocialisták alelnöke is azt fejtegette tegnap az ATV-ben, hogy aki a Fidesszel szemben áll, azzal tárgyalni kell, még a Jobbikkal is.
30 ezer bikát ölnek le évente, de szerintük ez művészet Nemzetközi tanács alakult a bikaviadalok népszerűsítésére.
Októbertől kevesebb lakáshitelt kaphat, aki kockáztat Ha az ősszel életbe lépő új szabályok szerint egy átlagfizetéssel 20 éves futamidőre veszünk fel kölcsönt, és a kamatokat 10 évig befixáljuk, akkor akár 16-17 millió forintos lakáshitelt kaphatunk. Ha viszont a 20 éves futamidejű kölcsönünk törlesztőrészletét maximum öt évre szeretnénk fixálni, akkor egy átlagfizetéssel csak 10 millió forintos hitelre lehetünk jogosultak.
"Nesze, Angela, ne mondd, hogy sose adok neked semmit" - mondta Trump, és cukorkákat dobott Merkel elé Ian Bremmer politológus szerint ez történt a G7 csúcstalálkozón azután, hogy Trumpot nagy nehezen rávették a közös nyilatkozat aláírására. Trump aztán visszavonta aláírását.
Új klippel jött elő UFO Zsolti Újra szabadlábon van, de most nem a napolajról, simán csak a Napról énekel.
Élőben közvetítette letartóztatását Érpatak körözött expolgármestere Rendőrök vitték be becsületsértés miatt, közben orosz Mihály Zoltán a cigány-magyar együttélésről, gazember rendőri vezetőkről és a Rákosi-rendszerről szónokolt.

Top hírek:
Elfogadta a parlament a 7. alkotmánymódosítást és a Stop Sorost A Jobbik is megszavazta a kormánypártokkal együtt.
Láttunk már pártok élén hülyéket Szanyi kapitány éhgyomorral elszabadult Még nem is reggelizett, de már lehordott több mindenkit Szanyi Tibor, frissen megválasztott MSZP-alelnök az ATV élő adásában. Köztük saját szövetségesüket, a Párbeszédet is, amely szerinte csak "lelkileg" jelentett segítséget az áprilisi választáson, tényleges támogatottsága nincs is. Ő viszont rendbe teszi a gondolkodást baloldali igényeséggel.
Saját részvényeket adott el az OTP Saját részvény tranzakcióról számolt be a tőzsde oldalán a magyar bank.
Tényleg pazar az amszterdami úszó lakás: nem is hinnéd, milyen tágas belülről Különleges házat építettek a folyóra, amit most belülről is megmutattak.
Un ONG din Ungaria a efectuat şase mii de examene medicale în Transilvania Budapesta, miercuri, 20 iunie 2018 (MTI) - Echipa de voluntari ai Serviciului Internaţional pentru Salvarea Copiilor (NGYSZ), cu sediul la Budapesta, a efectuat în decursul unei săptămâni din luna mai aproape şase mii de examene medicale în Transilvania - a informat miercuri ONG-ul agenţia ungară de presă MTI.
A focivébétől ledobták az ékszíjat a panamai tévések Ilyet még egészen biztosan nem látott.