Új világmegváltó ideológia, avagy a liberális idiotizmus

Lassan elfelejthetjük bármelyik izmust vagy ideológiát, mert minden területen, a nap minden órájában felbukkan a mindent elnyelő és leváltó liberális idiotizmus. Néhol politikai korrektség álruhájában, néhol csak sima idiotizmusként van jelen egyre hangsúlyosabban a mindennapi életünkben.

2018. június 13. 11:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Október végén bocsáthatnak fel ismét Szojuz rakétát Katonai műhold áll majd Föld körüli pályára.
Nézze itt élőben az Országgyűlés munkáját!
Beperelt egy játékost az Epic Games, mert csalt a Fortnite-ban Brandon Lucas a YouTube-on dicsekedett el azzal 1,7 millió követőjének, hogy csalással játszik a Fortnite-ban. Nem kellett volna.
Itt élőben figyelemmel kísérheti a Kormányinfót
A franciaországi volt az év legjobb német veresége Mindenki temeti a német válogatottat, kivéve a németek.
A legújabb okoskütyü egy vécé, ráadásul nem is neked A cicatappancsokkal elkapart cicakaki korszakának ezennel vége, ezt a területet is átveszi a tudomány és technika.

Top hírek:
Kigyulladt egy ház Békásmegyeren, több ezer háztartásban elment az áram Egy tetőszerkezet lobbant lángra, nem sérült meg senki.
Kamu államtitkárral találkozott a Képviselői Irodaházban, így csaltak ki 23 millió forintot egy vállalkozótól A férfinak bombabiztos közpénzes megbízásokat ígértek, még a Képviselői Irodaházba is bevitték, hogy hitelesnek tűnjön a történet.
Jövőre kész a Tesla csodafegyvere, amelyiktől sokkal biztonságosabbak lehetnek az önvezető autók Két éve fejleszti saját mesterséges intelligencia-chipjét a Tesla, amely a hírek szerint biztonságosabbá és fejlettebbé is teszi majd az önvezető kocsikat. A munka vége Musk szerint karnyújtásnyira van.
Companies collect 30 tonnes of food for needy families on World Food Day Twenty-one Hungarian and international companies have collected food donations amounting to 30 tonnes on the occasion of World Food Day, to be distributed among needy families.
Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben Még mindig sokan vannak, akik hónapokig nem rendezik az adósságukat, de az adóhatóság a kicsinek is örül.
A Huawei letette az asztalra a legjobb androidos telefont Az ismeretlen, idegenül csengő márkanévből néhány év alatt a mobilpiac egyik legnépszerűbb szereplőjévé nőtte ki magát a Huawei. A gyártó az utóbbi időben nem tud mellényúlni, az elmondottak és első tapasztalataink alapján ezt támasztja alá a kedden délután Londonban bemutatott Mate 20 Pro készülék is.