A cukorbetegség alig ismert jele lehet: ezért alakíthat ki inkontinenciát

Diabéteszt jelezhet, vagy az ismert cukorbetegség következménye lehet: a vizelettartási problémák gyakoribbak, mint gondolnád.

2018. június 13. 13:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Cáfolta a babapletykákat Ördög Nóra Az utóbbi időben több követőjében is felmerült a kérdés, hogy vajon nem terhes-e újra Ördög Nóra. A műsorvezető - aki két kisgyermek édesanyja - azonban még csírájában elfojtotta a kezdődő pletykákat. Élő videós bejelentkezése során beszélt arról, hogy most minden kerek, így nem terveznek újabb gyereket.
Tényleg gyermeket vár? Ördög Nóra reagált a pletykákra Tiszta vizet öntött a pohárba.
Pucér pincérek dobták fel a nagyikat Még jó, hogy a colchesteri öregotthon lakóinak nem akadt a torkán a falat, amikor a háromfogásos vacsorát felszolgáló jóképű, izmos pincérek pucér feneke kivillant. A Milton Care Lodge intézmény vezetői találták ki a speciális programot, hogy ezzel egy kicsit feldobják az ott lakó idős hölgyek egyhangú mindennapjait.
Így vernek át minket a magazinok: Világsztárok teste photoshop nélkül - Fotók Durva, milyen hatalmas a különbség.
Alig tudja valaki a helyes választ! Melyik országnak mi a fővárosa? Általános iskolai tananyag. Te mennyire emlékszel?
Az MTA növényvédelmi kutatói hadat üzentek a poloskáknak Ajánlatos minél előbb elpusztítani a házakba, lakásokba behúzódó vándor- és márványpoloskákat, mert az áttelelő példányokból lesznek a következő évi populációk. Az MTA növényvédelmi kutatói már dolgoznak egy hatékony poloskacsapda kifejlesztésén. Valósággal ellepik a mezőgazdasági területeket, a házak körüli kiskerteket, de még a balkonon tartott növényeket is.

Top hírek:
Így néz ki majd Harry és Meghan gyereke - A fotót szakértők alkották meg Kíváncsiak vagyunk, vajon valóban így néz-e majd ki a hercegi pár gyereke.
Elképesztően hasznos dolgot vezet be a mentőszolgálat - Győrfi Pál beszélt a részletekről Élet Mentő Pont elnevezéssel indított kampányt a mentőszolgálat.
Megszületett Katalin hercegné húgának kisbabája - Most közölték az örömhírt Pippa Middleton és James Matthews első gyereke megszületett.
#filternélkül Túlféltett kisgyerek voltam Ismerd meg Trunk Tomit! Több nyelven beszél, korosztályos élsportoló, tízezrek követik a közösségi médiában és hazánk egyik legnagyobb koponyája, ha sneaker témáról van szó. A #filternélkül keretében ezúttal sok magyar kamasz példaképével beszélgettünk.
Kocsmából ment az esküvőjére Kucsera Gábor! Emlékezetesre sikerült Kucsera Gábor esküvői előkészülete, akit ha nem hív fel menyasszonya, akkor lekési a szertartást. Gábor az ügyben ártatlannak érzi magát, hisz fogalma sem volt arról, hogy barátai miért hívják a Könyvtárba.
Mindent bele, fiúk! - október 22, hétfő, 15.45 Ajánló - Szereplők: Bud Spencer, Terence Hill, Riccardo Pizzuti, Cyril Cusack, Reinhard Kolldehoff