Svéd abszurd: a migránsok szabadon kukkolhatják a meztelen svéd nőket, ha transzneműnek hazudják magukat

Megszületett az utópisztikusan jóléti és természetesen balliberális svéd állam, valamint a minden törvényt eleve megszegő, gátlástalan bevándorlók találkozásának egyik legtorzabb "gyümölcse": a transzgender nap a fürdőben.

2018. június 13. 15:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Futball: elképesztő sérüléshullám a népszerű magyar klubnál Gondban a fővárosi csapat szakembere.
Már csak két hétig lehet a régi ezresekkel fizetni Már csak két hétig, október 31-ig lehet használni a készpénzes vásárlásoknál a régi 2017 előtt kibocsátott 1000 forintos bankjegyeket, mert
Varsónak jóval olcsóbb az amerikai gáz, mint az orosz 30 százalékkal olcsóbb a cseppfolyósított földgáz, mint amit most fizetnek a Gazpromnak.
Nem közlekedhetnek teherhajók a Dunán Tovább csökkent a Duna vízszintje Budapestnél, és vidék városokban is mélységi rekordok dőltek.
Egy anyuka azt állítja, hogy boldog, amiért meghalt a fia és jön egy szívességgel a vadásznak, aki lelőtte A baleset Franciaországban történt.
A nagyvásznon tér vissza Amy Winehouse Film készül a 2011-ben elhunyt énekesnő életéről.

Top hírek:
Kigyulladt egy ház Békásmegyeren, több ezer háztartásban elment az áram Egy tetőszerkezet lobbant lángra, nem sérült meg senki.
Kamu államtitkárral találkozott a Képviselői Irodaházban, így csaltak ki 23 millió forintot egy vállalkozótól A férfinak bombabiztos közpénzes megbízásokat ígértek, még a Képviselői Irodaházba is bevitték, hogy hitelesnek tűnjön a történet.
Jövőre kész a Tesla csodafegyvere, amelyiktől sokkal biztonságosabbak lehetnek az önvezető autók Két éve fejleszti saját mesterséges intelligencia-chipjét a Tesla, amely a hírek szerint biztonságosabbá és fejlettebbé is teszi majd az önvezető kocsikat. A munka vége Musk szerint karnyújtásnyira van.
Companies collect 30 tonnes of food for needy families on World Food Day Twenty-one Hungarian and international companies have collected food donations amounting to 30 tonnes on the occasion of World Food Day, to be distributed among needy families.
Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben Még mindig sokan vannak, akik hónapokig nem rendezik az adósságukat, de az adóhatóság a kicsinek is örül.
A Huawei letette az asztalra a legjobb androidos telefont Az ismeretlen, idegenül csengő márkanévből néhány év alatt a mobilpiac egyik legnépszerűbb szereplőjévé nőtte ki magát a Huawei. A gyártó az utóbbi időben nem tud mellényúlni, az elmondottak és első tapasztalataink alapján ezt támasztja alá a kedden délután Londonban bemutatott Mate 20 Pro készülék is.