Butulunk

Csökken az emberek intelligenciája az 1970-es évek óta. Pedig 1930-tól odáig nőtt.

2018. június 13. 16:16

A cikk folytatása...Friss hírek
James McAvoy megsérült az Az második részének forgatásán A színészen kicsit kifogott egy Pennywise elleni harc.
Filmklasszikus: A szökevény Fuss, Ford, Fuss!
Forza Horizon 2 - lekerül az Xbox Store-ból Már csak pár hétig szerezhetjük be a Forza Horizon 2-t, mivel az a Turn 10 szerint megjelenése után négy évvel "életciklusa végére ér".
Elhunyt Stein Róbert, a magyar videojátékfejlesztés egyik atyja Neki köszönhetően indult be a szervezett játékfejlesztés Magyarországon.
Lusta betöltéssel pörgetik fel a Chrome-ot A Chrome Canaryban már ki is próbálhatjuk az új funkciót.
Új játékon dolgozik az Until Dawn fejlesztőcsapata? A ResetEra egyik felhasználója szúrta ki, hogy a Supermassive Games nemrég levédett egy új nevet és egy logótervet. A Shattered State állítólag egy politikai thriller lesz.

Top hírek:
Verekedős játékot készít a Ready at Dawn? Az álláshirdetéseik között feltűnt egy olyan ajánlat, amelyben combat designert keresnek minőségi konzolos és VR játékok fejlesztéséhez.
Rainbow Six: Siege - minden, amit tudni kell az Operation Grim Sky újdonságairól! A Ubisoft elárult minden fontosat az átdolgozott Hereford Base-ről, valamint a két új terrorelhárítóról, Clashről és Maverickről.
Csak jövőre jelenik meg a Scorn A szerbe Ebb Games hivatalosan is megerősítette, hogy sikeresen megegyeztek egy befektetői alappal, ami szintén támogatja a Scorn fejlesztését, így a csapat úgy döntött, nem kapkodja el a premiert, és 2019-re csúszik az első rész.
Szavazz: melyik volt a legjobb júliusi film? Bőven volt idő bepótolni a júliusi filmfelhozatalt, ezért a ti véleményeteket kérdezzük: szerintetek melyik volt az előző hónap legjobb premierje?
Lusta betöltéssel pörgetik fel a Chrome-ot A Chrome Canaryban már ki is próbálhatjuk az új funkciót.
Óriási meglepetéssel készül keddre a Nokia A HMD Global szerint a legjobban várt okostelefon debütál kedden - a tippek szerint a Nokia 9 érkezik.