Butulunk

Csökken az emberek intelligenciája az 1970-es évek óta. Pedig 1930-tól odáig nőtt.

2018. június 13. 16:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Serious Sam 4 - egyszerre akár 100 ezer ellenféllel Közel hét éve készül már a Serious Sam negyedik része, a rajongók által nagyon várt Planet Badass, ami az idei E3-on egy nagyon korai változattal már jelen volt. Az első részletek pedig kifejezetten érdekesen hangzanak.
Megjelent a Flashback Nintendo Switch kiadása A klasszikus platformer mostantól a Nintendo konzolján is elérhet lett.
Jalopy teszt - egy jó Trabant sose rossz Trabanttal szállni élvezet! Sőt, játszani is az vele.
Készül a Nokia 5.1 Plus Vagy Nokia X5, ez még nem tisztázott, a specifikáció és a kialakítás viszont véglegesnek tűnik.
Lapátolják a pénzt a publikus felhőbe a szolgáltatók Az első negyedévben közel harmadával növelték befektetéseiket a piaci szereplők.
Még mindig készül az új Armored Core A From Software még a két évvel ezelőtti Tokyo Game Shown erősítette meg, hogy a stúdió három új játékon is dolgozik, amelyek egyike az Armored Cored következő felvonása.

Top hírek:
MotoGP 18 teszt Megújult a MotoGP. A gyorsaságimotoros-világbajnokság hivatalos játéka idén már az Unreal Engine 4 segítségével dübörög tovább, de javult benne a motorérzet, és felvonultat több olyan újdonságot is, amit régóta hiányoltunk.
A Power Logic elnöke szerint ősszel jönnek az új GPU-k Hsu Wen-feng a harmadik negyedév végén számít a VGA-gyártónak szánt ventilátorok nagyobb mennyiségű szállítására.
Soha nem játszott még ilyen jót egymással az Intel és az AMD A sztori ott kezdődött, hogy az Intel bejelentett több megnyerhető Core i7-8086K-s processzort.
Öt új Star Trek sorozat érkezhet, köztük Az új nemzedék folytatása Ha minden jól megy, Sir Patrick Stewart újra Captain Jean-Luc Picardként tűnhet fel.
Minden eddiginél régebbi panda-DNS-t találtak Egy szubtrópusi barlangban találták meg egy már kihalt pandafaj egyedének mitokondriális DNS-ét.
PlayerUnknown's Battlegrounds - már csak pár napig kell kibírni, és itt az új pálya Végre kiderült, mikor kapjuk meg PC-n a PUBG harmadik térképét, vagyis a Sanhokot.