Butulunk

Csökken az emberek intelligenciája az 1970-es évek óta. Pedig 1930-tól odáig nőtt.

2018. június 13. 16:16

A cikk folytatása...Friss hírek
World of Tanks Blitz - Mad Max tankokkal is zúzhatunk Az új Mad Games eseménybe a Mad Max - A harag útja dizájnere is besegített.
For Honor: Marching Fire - a Wu Lin frakcióra hangolja az idegrendszeredet az új előzetes Meglehetősen impozáns lett a Marching Fire launch trailere.
7,2 hüvelykes gamer okostelefon is érkezett a Huawei-től A hőkamrás hűtéssel rendelkező Mate 20 X elsősorban a játékos felhasználókat célozza, de ezúttal nem csak a név, hanem a belbecs is ehhez igazodik.
ASUS blog: élet az ARM-on Újrainduló ASUS blogunk első friss bejegyzésében az ASUS NovaGo notebookkal és a Windows on ARM platformmal szerzett tapasztalatainkról számolunk be.
Tébolyult - Kritika Az őrület határán.
SoulCalibur VI - vissza az alapokhoz Már csak néhány nap választ el minket a SoulCalibur VI megjelenésétől, így nem árt újra átnézni a legalapvetőbb harci technikákat. A Bandai Namco pedig ismét egy lépéssel előttünk jár - a legfrissebb ízelítő pont az említett célra szolgál.

Top hírek:
Nem mindenkit hívott a kötelesség Nem nyitott rosszul az 576 KByte toplistáján sem a Call of Duty: Black Ops 4, de az első helyet nem tudta megszerezni az első kampány nélküli epizód.
Poloskacsapdán dolgoznak az Akadémián Az MTA növényvédelmi kutatói már dolgoznak egy hatékony poloskacsapda kifejlesztésén.
World of Tanks Blitz - Mad Max tankokkal is zúzhatunk Az új Mad Games eseménybe a Mad Max - A harag útja dizájnere is besegített.
Brit toplista: az élen nyitott a Black Ops 4 Nagyon úgy néz ki, hogy az Activisionnek és a Treyarchnak kifizetődik a döntése, és a Black Ops 4 annak ellenére is elképesztően sikeres lesz, hogy ezúttal nincs már benne egyjátékos mód.
Pokémon GO - megérkeztek az első negyedik generációs zsebszörnyek Tovább bővül a játék eddig sem kicsi pokémonfelhozatala.
Ördögi lehet a Samsung Galaxy Note10 képátlója Ahhoz képest, hogy a jack csatlakozó már lehet, hogy nem fér el a Note10-en, a készülék valószínűleg nagyobb lesz, mint a Note9.