Elhunyt Paudits Béla - Ma délután a kórházban érte a halál

Paudits Béla súlyos beteg volt, az intenzív osztályon hunyt el.

2018. június 13. 15:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Bújj ágyba stílusosan: Ezek most a legszebb pizsamák 10 ezer forint alatt Fázni sem fogsz bennük.
Ajjaj, 1400 háztartásban nincs áram Békásmegyeren tűz miatt! Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete kedd este Békásmegyeren, a tűzoltás idejére áramtalanítani kellett egy nagyfeszültségű vezetéket, ezért 1400 háztartásban nincs áram - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t. A lángok a III. kerületi Pusztadombi utca egyik családi házában csaptak fel, a tüzet öt vízsugárral körülhatárolták a tűzoltók.
Bevállalta a hazugságvizsgálót, hogy bebizonyítsa: időutazó - ez lett a végeredmény Még véletlenül sem szeretnénk azt állítani, hogy az alábbi felvételen látható William Taylor időutazó: az azonban biztosnak tűnik, hogy ő maga olyannyira biztos abban, hogy járt 8973-ban, hogy egy hazugságvizsgálatnak is hajlandó volt alávetni magát. Lássuk, milyen eredménnyel! Taylor azt állítja, nem csak járt a jövőben, de igen sok különleges dolgot meg is tapasztalt ennek köszönhetően.
Csak a barátaik unszolására mentek bele a randiba, de nem bánták meg - 8 sztárpár, akik vakrandin találkoztak először Meglepően sok olyan sztár van, aki az ismerőseinek köszönheti, hogy megtalálta az igazit.
Ezért erős a házassága a férfinak, aki kapcsolatok százezreinek tönkretételében segédkezett Megdöbbentően erős a házassága Ruben Buellnek. Noha a férfi neve valószínűleg nem sokat mond az átlagembernek, alighanem ő az, aki - akarva-akaratlan - a legtöbb kapcsolat zátonyra futásában asszisztált.  Buell a vezetője ugyanis az Ashley Madison nevű - kifejezetten hűtlenségre csábító, alkalmi afférokhoz párokat összehozó - weboldal anyacégének.
Palácsik Lilla férje, Tamás: Végre nyaraltunk Singh Vikiék és Palácsik Lilláék második párosként csinálták végig a Mélytengeri zuhanást. Mindkét pár pozitívan, szinte üdülésként élte meg a feladatot.

Top hírek:
Claudia: jó barátja a férjem Gesztesinek Egy stúdióban a volt férj és a jelenlegi? Aki már vált, az tudja, hogy egy ilyen szituáció mennyire kényelmetlen minden szereplő számára. Nem úgy Liptai Claudia családjában.
Mónika: Fojtsd meg az unokádat! Vád: a nagypapával akarta megöletni lányát az anya.
Bervicz és Roland összejátszanak? - Kedd 19.50 Tündének még fenn kell tartani a látszatot, hogy fél Rolandtól. Szabi nyitna Bori felé, viszont a lány visszakozik. Bervicz és Roland között érdekes telefonbeszélgetés zajlik le, a rendőrség pedig elkezd nyomozni.
Gólözön és döntetlen! Észtország-Magyarország 3-3 Fordulatos, gólgazdag találkozón nem tudtunk örülni a végén, Észtország-Magyarország 3-3. A magyar labdarúgó-válogatott ezzel a negyedik fordulót követően maradt a harmadik helyen a csoportjában, amelyet már nem nyerhet meg, azaz biztosan nem jut fel a Nemzetek Ligája B osztályába. Nemzetek Ligája, C osztály, 2.
Az élet dalos oldala - 46. rész Reality-műsor
Kasza Tibiék is ámultak: Béres Norbi villámgyorsan hódította meg a Pokoli Tornyot A tapasztalt ninja-jelölt elmondta, hogy nem érezte nyomásnak, hogy tavaly dobogós volt, ami miatt elvárás volt, hogy teljesítse a pályát. Úgy szaladt végig, mintha csak bemelegítene a következő fordulóra.