Újra urai kell legyünk saját külső határainknak

Meg kell állítani az embercsempészetet a külső határok megerősítésével - mondta Gál Kinga fideszes EP-képviselő.

2018. június 13. 17:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hatékonyabb határőrizetre kellene használni az uniós pénzeket Gál Kinga szerint a balliberálisok továbbra is kötelező kvótát akarnak.

Az illegális migrációt nem legalizálni, hanem megállítani kell Meg kell védeni az EU külső határait - mondta Gál Kinga az Európai Parlamentben.

Friss hírek
Háromnapos csúcstalálkozót tartanak az uniós vezetők Háromnapos csúcsértekezlet kezdődik szerdán Brüsszelben: először az uniós tagállamok vezetői tanácskoznak a megszokott keretek között, elsősorban az Egyesült Királyság kilépéséről (Brexit), a belső biztonságról és a migrációról, ezután pedig sor kerül a 12
Csabi nagyon akarja
29 embert állítottak elő a rendőrök a Hős utcából Az akció célja a terjesztői hálózat felszámolása volt.
Macron: hallom a bírálatokat, de nem lesz irányváltás Bár hallja a személyét érintő kritikákat, politikáján nem kíván változtatni - jelezte a keddi kormányátalakítást követően a bírálói által arroganciával vádolt Emmanuel Macron francia államfő, akinek tetszési mutatója az ősz folyamán mélypontra süllyedt
I. Ugyanazt egészen másként látták Látványos és fölöttébb hangzatos napirend előtti szónoklattal színesítették e héten is az Országgyűlés találkozóját.
Az uniós átlag feletti a magyar fiatalok foglalkoztatottsági mutatója Maruzsa Zoltán, köznevelésért felelős helyettes államtitkár beszélt erről az M1-en.

Civil lobbi a migrációért a LIBE-ben Civilek lobbiztak az Európai Parlament Állampolgári Jogi Bizottságának ülésén azért, hogy a humanitárius segítségnyújtást ne büntessék az Európai Unióban. A testület az illegális migránsoknak nyújtott...
NGO-hajók: az embercsempészet humanitárius köntösbe bújtatott segítői A bevándorláspárti erők olyan szervezeteket védenek, amelyek ellen eljárás van embercsempészet miatt - mondta Gál Kinga.
Gál Kinga: A magyarok felháborodva figyelik, ahogy meg akarják védeni őket

Top hírek:
Megszavazták, hiába a Sargentini-jelentés, marad a kerítés Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló, a Sargentini-jelentés elleni határozatot, amely arra szólítja fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.
Kamu államtitkárral találkozott a Képviselői Irodaházban, így csaltak ki 23 millió forintot egy vállalkozótól A férfinak bombabiztos közpénzes megbízásokat ígértek, még a Képviselői Irodaházba is bevitték, hogy hitelesnek tűnjön a történet.
Halálos kór tesztje is hiányzik: összeírták a leálló vizsgálatokat a járványügyben A legalapvetőbb felszerelések hiányoznak az állami járványügy központi intézetében, így fennáll a veszélye, hogy olyan vizsgálatok is leállhatnak, mint az akár halálos nyugat-nílusi láz tesztelése derül ki a hvg.hu birtokába került belső levelezésből. A laborokban úgy dolgoznak veszélyes vírusokkal, hogy nincs elég fertőtlenítőszer és gumikesztyű, de már a gázpalackok is fogytán vannak.
Letartóztatták a biciklist ijesztgető kokadi szatírt A kerékpáros nő nem mert megállni, csak otthonról hívta a rendőröket.
Botka udvari beszállítójának ügyében novemberben lesz ítélet 433 vállalkozót károsítottak meg 10,5 milliárd forinttal.
Csúnyán lebukott Soros György ENSZ-be küldött ügynöke Michelle Bachelet emberi jogi főbiztos együtt pózolt az amerikai tőzsdespekulánssal.