A görög legfelső bíróság szerint rendben van, hogy két év börtönre ítélték az ország korábbi főstatisztikusát

Azzal gyanúsítják, hogy eltúlozta a 2009-es hiányszámot, és ezzel felbecsülhetetlen károkat okozott Görögországnak.

2018. június 13. 18:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ez ám a nagyvonalúság: 2 millió forintból vesz facsemetéket az Orbán-kormány a tűzvész sújtotta Görögországnak Ezt verte nagy dobra az államtitkár.

Az utolsó hitelrészletet is folyósították Görögországnak Görögország az utóbbi nyolc évben 275 milliárd euró pénzügyi támogatást kapott nemzetközi hitelezőitől.

Friss hírek
Ilyet még nem láttál: Mona Lisa és társai a Szigeten veretik Egyetértünk az egyik kommentelővel: zseniális.
A csökkent allergiát kiváltó búzafajták nemesítését kutatják Az eredmények segítik az olyan élelmiszerek előállítását, amelyeket azok is fogyaszthatnak, akiknek tartózkodniuk kell a búzaalapú élelmiszerektől.
Szörnyű hírt kapott a Man. City De Bruyne sérüléséről Hosszú hónapokra kidőlt.
Szabvánnyá avanzsált TLS 1.3 titkosítási protokoll Immár hivatalos szabvány a TLS titkosítási protokoll 1.3-as verziója - jelentette be pár nappal ezelőtt az internetes hálózat irányításáért és szabályozásáért felelős IETF. A független testület a legfontosabb biztonsági protokollnak titulálja a fejlesztést, amely rendkívül fontos biztonsági újításokat, ezzel kiváló privacyt, illetve teljesítményt ígér.
75 éves lett Robert De Niro A többek között a Nagyfater elszabadul, a Cápamese, az Apádra ütök és a Vejedre ütök című filmekből ismert színész 1943. augusztus 17-én született. 
Több hektáron ég az avar Földes külterületén Félő, hogy a tűz átterjed egy tanyára és a szomszédos kukoricásra is.

Egy muszlim migráns bevallotta: a pénz miatt akarnak Németországba menni A ZDF német csatornának nyilatkozó férfi elmondta, hogy mivel Görögországnak nincs elég pénze, ezért Németországba akarnak menni.
Románia két repülővel segít Görögországnak Románia két repülőből és húsz katonából álló segítséget küldött szerdán az erdőtüzek által sújtott Görögországnak - jelentette be szerdán Mihai Fifor román védelmi minisztérium
Görögországnak, Izraelnek és Ausztriának is pozitív a kilátása Felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javították a hitelminősítők a három ország államadós-besorolásainak kilátását az eddigi stabilról.

Top hírek:
Gundel Takács Gábor vezeti a Spíler TV labdarúgó-BL műsorait Fehér Csaba és Hrutka János lesz a két szakértő.
Tömeges drogtúladagolás történt egy connecticuti parkban Nem tudni, pontosan mi történt, valószínűleg a biofű áll a háttérben.
Két komoly név nem indul a Vueltán Sem a címvédő, sem a Tour de France győztese nem áll rajthoz a háromhetes versenyen.
Matolcsy Ádám cége szállítja a bútorokat a Testnevelési Egyetem új kampuszára Gyorsított eljárást kellett kérni, mert hirtelen rájöttek, hogy mindjárt indul a tanév. A jegybankelnök fia pedig gyors volt.
Nem hiszi el, most mivel akar a reflektorfénybe kerülni Meghan Markle apja Úgy tűnik, Harry herceg újdonsült feleségének apja mindent megtesz, hogy bekerüljön a bulvárlapokba: vagy azon panaszkodik, hogy II. Erzsébet képtelen találkozni vele, vagy kamu paparazzi-képekkel borzolja a kedélyeket, vagy egész egyszerűen zsarolásba kezd - Thomas Markle célja láthatóan mindig ugyanaz: valamilyen úton-módon profitálni Meghan újdonsült családjából.
Kulcsár Edina titkos esküvője - Gyönyörű menyasszony volt a szűk körű lagziban Kulcsár Edina kisfia születése előtt összeházasodott Csutival.