Törökország feliratkozott az alagútrekorderek közé videó

A most átadott 14 kilométeres kétcsöves törökországi alagút a világon a második leghosszabb ilyen építmény. Jövőre átadnak egy még hosszabbat.

2018. június 13. 18:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Az online áruházak forgalmának alakulása - ábrán mutatjuk a belföldi e-kiskereskedelem nettó forgalma (milliárd forint)
Hasonlóan ítélik meg Oroszországot és az Egyesült Államokat a közép-európai régióban A közép-európai régióban hasonló Oroszország és az Egyesült Államok megítélése, de országonként hatalmas eltérések vannak - mondta a Nézőpont Intézet kutatási igazgatója vasárnap az M1 aktuális csatornán.
Mesterséges intelligencia adta vissza a hangját egy rádiósnak Mesterséges intelligencia segítségével kapta vissza a hangját egy amerikai rádióriporter, aki egy ritka idegrendszeri betegség miatt két éve nem tud beszélni - írta a BBC hírportálja.
Továbbképzést szerveztek határon túli orvosok számára Határon túli gyermekgyógyászok és kardiológusok számára szerveztek a Rotary mozgalom Gift of Life programja keretében továbbképzést a veleszületett szívfejlődési rendellenességek felismeréséről és kezeléséről a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE).
Újraválasztották a szerb nemzeti bank élére Jorgovanka Tabakovicot A szerbiai képviselőház újraválasztotta pénteken Jorgovanka Tabakovicot a Szerbiai Nemzeti Bank (NBS) élére, további hat évre.
Jövőre emelkedhet az önálló hivatalok, hatóságok költségvetése Jelentősen emelkedhet az önálló hivatalok, hatóságok, mint például a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), az Állami Számvevőszék (ÁSZ), a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) költségvetése az ideihez képest az Országgyűlésnek szerdán benyújtott 2019.

Top hírek:
És akkor Varga Mihály elfelejtette, hogy Orbán válságot ígért Putyin kedvenc oligarchái is megtalálták a maguk nagy üzletét a vb-n; bemutatták a 2019-es magyar költségvetést; százmilliárdos tervekkel állt elő a MÁV, csak pénz nincs hozzá. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
A labdarúgó-világbajnokság programja - egy ábrán Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság menetrendje a csoportok szerint
Százmilliárdok várnak a magyarokra - kis hibával is elbukhatják a pénzt A kormányzat hivatalos pályázati e-ügyintézés felületen jelenleg közel 30 nyitott uniós pályázat található, amit a vállalkozások el tudnak érni. Ezek összértéke nagyságrendileg 400 milliárd forint. A Via Credit pályázati tanácsadó összefoglalta a teendőket és azokat a jellemző hibákat, amelyek egy uniós pályázatnál akár egy projekt teljes támogatási összegének elvesztésével is járhatnak.
Hétfőtől az iskolaszüneti menetrend szerint járnak a BKK járatai Június 18-tól az iskolaszünetben érvényes menetrend lép életbe a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járathálózatán a nyári szünet miatt.
Így alakul az építőipari termelés volumenindex, előző év azonos időszaka egyenlő 100
Sziszifuszi robotok és túlontúl menő házak az IKEA központjában