Megszólalt Erdei 1983 Sándor, aki kihívta Erdei Rokker Zsolti Sándort Miskolcon

Ismerje meg a képviselőjelöltet, akinek nincs mondanivalója a választók számára!

2018. június 13. 18:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Meghalt Tamássy Sándor Az újságíró 61 éves volt.

Nemzeti ünnepünk Ópusztaszeren Ópusztaszer a magyarság számára egy fontos gyülekezőhely. Árpád vezér és nemesei 34 napot töltöttek a környéken, ahol megállapították az ország törvényeit emelte ki Farkas Sándor.
Csak semmi pánik - teljes film Rendező: Bujtor István, Szőnyi G. Sándor Szereplők: Bujtor István, Kern András, Bánhidi László, Koncz Gábor, Bodrogi Gyula
Maratoni cimbalomkoncert Radics Sándor cimbalomművész kigyógyult a rákból, ezért hálából csaknem fél napon át cimbalmozik Kecskeméten, hogy felhívja a figyelmet a daganatos betegségek megelőzésére.
Nyereményjáték! Luther 2. - Az igazság és az élet Cs. Szabó Sándor életrajzi regénye
Világsiker! Hódít a magyar tervező Magyar divattervező ruháit hordják a világsztárok! A Szigeten is fellépő Dua Lipa, az instagram sztár Kendall Jenner vagy éppen Justin Bieber menyasszonya, Hailey Baldwin is viselte már a magyar Sándo...

Ütőképesebb lesz a Magyar Honvédség Sándor Zsolt, a Magyar Honvédség szárazföldi haderőnem főnöke szerint egyre ütőképesebb lesz a honvédség.
Szabó Sándor Kossuth-díjas színész unokáját ölték meg Amerikában Szabó Sándor egy Uber-taxit akart fogni New Yorkban, az autó vezetője gyilkolta meg.
Körön kívül Amikor 2009-ben visszavonult játékosként, Szima Gábor, a DVSC elnöke Sándor Tamást a klub addigi története legjobb játékosának nevezte.
Elismerte, hogy ittasan vezetett Elismerte kihallgatásán is Burány Sándor, hogy ivott, úgy vezetett. A szonda szerint az országgyűlési képviselő hivatalosan: enyhe fokú alkoholos befolyásoltsággal vezetett. Elvették a jogosítványát é...
Úgy megvertek egy Amerikában élő magyar férfit, hogy két nap múlva meghalt Szabó Sándor esküvőre érkezett New Yorkba, és rossz autó ablakán kopogtatott, amikor megpróbálta kitalálni, melyik jármű jött érte.
Tragikus támadás áldozata lett egy magyar férfi New Yorkban Szabó Sándor 35 éves volt. Egy esküvőre érkezett New Yorkba, ahol az utcán megtámadták, és keddre virradóra belehalt sérüléseibe.