Megszólalt Erdei 1983 Sándor, aki kihívta Erdei Rokker Zsolti Sándort Miskolcon

Ismerje meg a képviselőjelöltet, akinek nincs mondanivalója a választók számára!

2018. június 13. 18:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nanushkában hódít a szupermodell Újabb világsztár rajong a magyar divattervező, Sándor Szandra ruháiért. Emma Watson és Jennifer Lawrence után most a világhírű szupermodell, Emily Ratajkowski is Nanushka-ruhában hódít. Azt, hogy menn...

Márai Sándor: A gyertyák csonkig égnek Október 12-én, pénteken bemutató a József Attila Színházban Csiszár Imre rendezésében.
Elitkörben az U19-es magyar női labdarúgó-válogatott Turtóczki Sándor csapata komoly vereségbe szaladt bele, de semmi nem fenyegette a továbbjutást.
Mindenki elolvadt a lovag-ninja cuki kislányától Virág Sándor grafikusként keresi kenyerét, szabadidejében pedig a hagyományőrzésnek hódol, amikor nem három cuki gyermekével van.
Testvérharc a jégen Egymással küzdött a győzelemért a két olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó a rövidpályás országos bajnokságon. Ahogy az várható volt, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor felváltva nyerte meg a távokat, végü...
Szerbia legyőzésével elitkörös a magyar U17-es fociválogatott Preisinger Sándor csapata kapott gól nélkül nyerte meg a hazai rendezésű tornát.

Mészáros Lőrincet hozta haza Londonból a magángép, amin Garancsi reptette Orbán Viktort Ezzel egy időben Csányi Sándor gépe is Budapesten landolt.
Csányi Sándor színművész tehetségeket mentorálna Hétfőn kora délután tette ki hivatalos közösségi oldalára felhívását Csányi Sándor színművész. Szeretné viszonozni azt a sok jó dolgot, amit kapott az élettől.
Nagy kő esett le a szívéről a Bogaras Szülők színészének A sajtóvetítés után megkönnyebbülten nyilatkozott a Lacit alakító Horváth Sebestyén Sándor, ugyanis teljes mértékben elégedett a TV2 legújabb sorozatának első részeivel. A többi színész véleményéért k...
Csintalan nemcsak a 180 fokos fordulatokat hajtja végre hibátlanul Új műsor indult a Hír TV-n Főhős címmel, Apáti Bence vezetésével. Az első adásban Csintalan Sándor életútjával foglalkoztak.
Csányi Sándor hátrányos helyzetű színészpalánták taníttatásával jótékonykodna
A Fidesz-KDNP jelöltje nyert Kőbányán Szilágyi-Sándor András (Fidesz-KDNP) nyerte a Budapest X. kerületében vasárnap tartott időközi önkormányzati képviselő-választást a Nemzeti Választási Iroda (NVI) honlapján, a valasztas