Omladozó sorházból hívogató, modern lakás: ingyen újították fel a család otthonát

Teljesen átalakítják az átmeneti otthonban élő család új házát is női önkéntesek.

2018. június 13. 18:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Kocsmából ment az esküvőjére Kucsera Gábor! Emlékezetesre sikerült Kucsera Gábor esküvői előkészülete, akit ha nem hív fel menyasszonya, akkor lekési a szertartást. Gábor az ügyben ártatlannak érzi magát, hisz fogalma sem volt arról, hogy barátai miért hívják a Könyvtárba.
Vitathatatlan 2. - Teljes film Rendező: Isaac Florentine Szereplők: Michael Jai White, Scott Adkins, Ben Cross, Eli Danker, Ken Lerner
Frizurák, amiket 2 perc alatt elkészíthetsz Elképesztően rohanós a reggeled és nincs csak pár perced arra, hogy elkészítsd a hajadat? Mutatunk pár ötletet, hogy így is csodásan mutass az irodában!
A rózsaszín párduc 1-2. - október 22-23. délután Ajánló - A Rózsaszín párduc 1-2.: a hosszú hétvégén, október 22-23-án két egymás követő délután a TV2-n!
Mindent bele, fiúk! - október 22, hétfő, 15.45 Ajánló - Szereplők: Bud Spencer, Terence Hill, Riccardo Pizzuti, Cyril Cusack, Reinhard Kolldehoff 
Határvédelem vagy határmenedzsment? Vendégünk Pócza István, a Századvég Alapítvány vezető ...

Top hírek:
Mónika: Fojtsd meg az unokádat! Vád: a nagypapával akarta megöletni lányát az anya.
Napi 20 perc, és eltűnik a felesleges zsír: az EMOM-edzéshez semmilyen eszköz nem kell 20 perces mintaterv Every Minute on the Minute jellegű intervall edzéshez.
Így néz ki majd Harry és Meghan gyereke - A fotót szakértők alkották meg Kíváncsiak vagyunk, vajon valóban így néz-e majd ki a hercegi pár gyereke.
#filternélkül Túlféltett kisgyerek voltam Ismerd meg Trunk Tomit! Több nyelven beszél, korosztályos élsportoló, tízezrek követik a közösségi médiában és hazánk egyik legnagyobb koponyája, ha sneaker témáról van szó. A #filternélkül keretében ezúttal sok magyar kamasz példaképével beszélgettünk.
A diákok egy része egész évben dolgozik: 60%-kal több bevételt termeltek, mint tavaly A diákok foglalkoztatásának eredményeiről beszélt a szakértő: kiderült, mennyi árbevételt termeltek az év első nyolc hónapjában.
Ifjúsági világcsúcsot ért el a fekvenyomó magyar fiú Elképesztő teljesítményt nyújtott a felnőtt fekvenyomó Európa-bajnokságon a mindössze tizennyolc esztendős vésztői Balog Nátán. A 66 kilogrammban versenyző fiatal testsúlya majd háromszorosát, 190 kilót ki­nyomva szerzett bronzérmet Luxemburgban, ezzel megdöntötte az orosz Alexander Grigorjev 188 kilós ifjúsági rekordját.