A vb-ért és az olimpiáért is játszik a férfi kéziválogatott

A Szlovéniában kiharcolt ötgólos előnyt kell megtartania Ljubomir Vranjes csapatának a kijutáshoz.

2018. június 13. 17:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Facebook a Httpool-t választotta partnerének a Balkán régióban A Httpool és a Facebook stratégiai partnerséget jelentett be négy országra vonatkozóan. A megállapodás keretében a Httpool lesz a Facebook hivatalos hirdetői reseller partnere Bulgáriában, Horvátorszá...

Most már tudjuk, milyen kapitányt keres a kéziszövetség Ljubomir Vranjes inkább klubedző volt, mint szövetségi kapitány, ez is vezetett a leváltásához.
Pofára estem Szlovéniában Szlovénia sokkal több, mint egy volt Jugoszláv állam.
Drámai meccset nyert meg a megbízott edzőjével a Veszprém Mikler Roland volt a végjáték hőse, a Veszprém először játszott Ljubomir Vranjes távozása óta.

Ljubomir Vranjes távozik a férfi kézilabda-válogatott éléről A váltás összefügg azzal, hogy Vranjest hétfőn felmentették a munkavégzés alól a Telekom Veszprém csapatánál, amelynek vezetőedzője volt.
Habony üzlettársa milliókkal segíti Orbán szlovén barátját A Ripost tulaja 112 ezer euróért növelte részesedését a szlovén szélsőjobboldali pártsajtóban. Úgy néz ki, Habonyék Szlovéniában is felpörgetik a menekültellenes EP-kampányt.
Egri Viktor: sokadik veszprémi lépéshiba Nem pusztán Ljubomir Vranjes edző bukott meg a Telekom Veszprém kéziseinél, hanem annál sokkal több történt hétfőn. Helyzetértékelés.
Ljubomir Vranjes: Sokkal többet akartam elérni A Veszprémből távozó kézilabdaedző be nem teljesült álomról beszélt.
Simán nyert a Veszprém a férfi kézilabda NB I-ben Ljubomir Vranjes már a hétvégi Vardar elleni meccsre készült.