A vb-ért és az olimpiáért is játszik a férfi kéziválogatott

A Szlovéniában kiharcolt ötgólos előnyt kell megtartania Ljubomir Vranjes csapatának a kijutáshoz.

2018. június 13. 17:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megállapodtak: kisebbségi kormány alakul Szlovéniában Öt baloldali párt alkotja a koalíciót, akiket kívülről támogat a szélsőbaloldali Levica.

A szélsőbaloldal támogatna egy kisebbségi kormányt A szélsőbaloldali Baloldal (Levica) párt támogatja egy kisebbségi kormány megalakítását Szlovéniában, erről párton belüli szavazással döntött csütörtökön
Hivatalosan is a baloldal jelöltje lehet a miniszterelnök Szlovéniában Mert a legtöbb szavazatot kapó jobboldali párt nem tudott kormányt alakítani.
A baloldali pártok is megpróbálkoznak a kormányalakítással Szlovéniában Még mindig nincs kormány, miután patthelyzetet hozott a június 3-i választás.
600 ezer forintra büntették a kutyáját a forró autóban hagyó nőt Átszámítva ekkora büntetést szabtak ki egy svájci állampolgárra Szlovéniában.

Négyen megsérültek, amikor villám csapott egy sziklába Szlovéniában Az egyiküknek pedig a szíve is leállt.
Szlovénia - Zsákutcába jutottak a koalíciós tárgyalások Zsákutcába jutottak a kormányalakításról folytatott koalíciós tárgyalások Szlovéniában, ami azt jelenti, hogy legfeljebb kisebbségi kormány alakulhat külső támogatással - jelentette a helyi sajtó ...
Orbán barátja új választásra készül, a többiek koalíciót akarnak Patthelyzet van Szlovéniában, de a Fidesz-szövetséges Janez Jansa pártja erősödött a választás óta.
Továbbra is patthelyzet van Szlovéniában Másfél hónappal a szlovéniai választások utána sem a győztes ellenzéki jobboldali Szlovén Demokrata Párt (SDS) elnöke, Janez Jansa volt miniszterelnök, sem a második legtöbb szavazatot kapott, Mar...
Szlovéniában hatpárti koalíció is felmerült A jogszabályok szerint jövő hétfőig kell miniszterelnököt jelölnie Borut Pahor államfőnek, ám ez szinte lehetetlen vállalkozásnak tűnik.
Szlovénia - Patthelyzet a koalíciós tárgyalásokon Patthelyzet alakult ki a kormányalakításai tárgyalásokon Szlovéniában, miután a konzervatív Új Szlovénia (NSi) elnöksége úgy döntött, megszakítja megbeszéléseket a parlamentbe bejutott baloldali p...