113 500 000 köbméter lávát lövellt ki öt hét alatt a Hawaii szigetén tomboló vulkán

Több mint egy hónapja, hogy aktivizálta magát a Kilauea, de továbbra sem tűnik olyannak a helyzet, hogy a vulkánkitörés rövid időn belül abbamaradna. Amerikai geológusok közben folyamatosan méréseket végeznek, néhány döbbenetes eredményt pedig meg is osztottak.

2018. június 13. 19:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egész ökoszisztémákat pusztított ki a hawaii vulkán kitörése Ritka élőhelyek és egész ökoszisztémák semmisültek meg a Hawaii nagy szigetén május elején kitört Kilauea vulkánból áramló lávától, ám a kutatók szerint, noha emberi szemszögből tragédia, ami történi...

Lenyűgöző fotó készült a Kilauea vulkán lávafolyamáról Egy lelkes amatőr készítette az eddigi legszebb felvételt a hawaii vulkánkitörésről. Volt is benne munka rendesen.
Szeresd akkor is, ha Alzheimeres A Ho´oponopono, az ősi hawaii problémamegoldó művészet segíthet. Kevesebb stressz, nagyobb béke. Képes vagy a változtatásra.
Már drágakövek záporoznak a hawaii vulkánból Most érdemes a szigetre utazni.
Alex OLoughlin megállított egy erdőtüzet A Hawaii Five-O színésze nemcsak a sorozatban, hanem a való életben is egy igazi hős, hiszen egy katasztrófát állított meg. Ezen kívül számos más érdekességre is fény derült életével kapcsolatban, ami...
Vulkánkitörés az űrből Májusban gyakran szerepelt a hírekben a Hawaii-n működő Kilauea tűzhányó. A pusztító kitörés és hatása több különböző műhold felvételei és mérései alapján a világűrből is követhető.

Az űrből is lenyűgöző a hawaii lávafolyás
Több mint egy hónapja tart a vulkánkitörés Hawaii szigetén Mintegy 600 otthon semmisült meg a május elején kitört Kilaeua vulkánból áramló lávától.
Bámulatos és félelmetes a Hawaii-i vulkán éjjel videó Hawaiin továbbra is súlyos gondokat okoz a Kilauea vulkán kitörése. Összevont katonai erő segít most a régióban élőknek, és dolgozik a kármentésen is.
Kifordult magából a világ a Hawaii-i vulkánkitörés után
Vulkánkitörés: Akár 700 km/órával is terjedhet a pusztító izzófelhő Rengeteg halálos áldozata van a guatemalai vulkánkitörésnek. A Fuego pusztítása össze sem hasonlítható a Hawaii Kilauea-éval, ennél ugyanis gyorsabban, extrém esetben akár 700 km/órával is terjedhetet...
Kitört egy újabb vulkán, rengeteg az eltűnt és a halott Hawaii után most Guatemalában pusztít vulkánkitörés, legalább 25 halottról tudnak.