113 500 000 köbméter lávát lövellt ki öt hét alatt a Hawaii szigetén tomboló vulkán

Több mint egy hónapja, hogy aktivizálta magát a Kilauea, de továbbra sem tűnik olyannak a helyzet, hogy a vulkánkitörés rövid időn belül abbamaradna. Amerikai geológusok közben folyamatosan méréseket végeznek, néhány döbbenetes eredményt pedig meg is osztottak.

2018. június 13. 19:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hawaii Five-O - kedd 21.00 Ajánló - Hawaii Five-O: kedd esténként 21.00-kor dupla résszel a Prime-on!

Imádja a vizet a fotós: fantasztikus módon használja fel a képeihez A hawaii fényképész festményszerű fotókat készít, melyek olyan látványosak, hogy alig bírod levenni róluk a szemed.

Friss hírek
Elveszett levél leplezi le Galilei nagy átverését Hiába harcolt ellene az egyház, Galilei ügyesen kijátszotta az inkvizíciót.
Hajtogatható telefon? Felejtse el: a Lenovo táblagéppel csinálna ugyanilyet Ha az összehajtogatható kijelzőket említjük, a többségnek a telefonok ugranak be, pedig nincs kőbe vésve, hogy az ilyen jellemzővel szerelt készülékek kizárólag mobilok lehetnek.
Sportos vagy elegáns Samsung okosórákat teszteltünk A Samsung már régi motorosnak számít az okosórák viszonylag fiatal világában, ezért nagyon kíváncsi voltam, hogyan tehetik könnyebbé az életemet a világ jelenlegi legprofibb hordozható okoseszközei.
Odacsap a weboldalaknak a Facebook, amelyek lopott képekkel, videókkal próbálják behúzni a netezőket Ezentúl ritkábban futunk majd bele olyan weboldalba facebookos hírfolyamunkban, amely egy másik oldalról lelopott képekkel, videókkal ékeskedve próbál meg kitűnni a sorból.
Frissítsen, ha még nem tette: veszélyben lehetnek a WhatsAppot használók Elég reagálni egy videohívásra a (nem naprakész) WhatsAppban, és máris átvehetik az irányítást mobileszközünk felett a hackerek.
Kijavították a hibát, amely padlóra küldte a Playstationöket Egy játékosok között terjedő üzenet furcsa karakterei okoztak bajt a Sony rendszerében. A gyártó azóta elhárította a hibát.

Még a kutatók sem tudták hirtelen, milyen állatot találtak A furcsa külsejű teremtmény Hawaii közelében bukkant fel.
Hawaii-i drogtermesztő lett a világ legsikeresebb kosáredzőjéből Don Nelson 78 éves korára igazi hippivé változott.

Top hírek:
Befenyítette az EU a Google-t, nem kis változások jönnek az Androidban Rekordösszegű, 1400 milliárd forintnak megfelelő bírságot szabott ki nyáron a Google-re az Európai Bizottság, mert vizsgálatuk szerint a keresőcég komoly előnyhöz jut azáltal, hogy az Androidot használó telefongyártóknak kötelezővé teszi egyes Google-alkalmazások telepítését. A vállalat eddig a pillanatig kapott haladékot, hogy módosítson gyakorlatán.
Se elem, se áram: ezt a zseblámpát elég vízbe mártani, és akár 100 óráig használhatja A HydraLight külsőre olyan, mint bármelyik elemlámpa, ám ha jobban szemügyre vesszük, rögtön kiderül: elemeknek vagy klasszikus akkumulátornak még csak helyet sem szorítottak az eszközben, az ugyanis egy folyadékkal hajtott üzemanyagcellával működik. A folyadék pedig lehet víz, üdítő vagy akár vizelet is.
Ha ezt felteszi a gépére, könnyebben tanulhat meg bármilyen weboldalról bármit Az ausztrál tudósok új betűtípusa nem csak a kinyomtatott, az online szövegek memorizálásában is sokat segíthet, ha telepítjük a kapcsolódó bővítményt.
Mutatunk egy remek trükköt: így biztosan meghallja a reggeli ébresztő hangját Hiába lehet maximális hangerőre állítani az okostelefont, néha még az sem elég, hogy meghallja az ember a reggeli ébresztő hangját. Pedig lehet még ennél is hangosabb a csörgés.
Javította a hibát az Apple, de máris itt az újabb: újra sikerült kicselezni az iPhone zárolását A korábbihoz hasonló hibára bukkant az iPhone azóta frissített operációs rendszerében ugyanaz a spanyol biztonsági kutató, aki pár hete kicselezte az eszköz zárolását.
Mutatunk egy fotót, de vigyázzon: az agya azonnal át fogja verni Az alábbi fotó első ránézésre animációnak tűnik, pedig a képen szereplő objektum meg sem mozdul.