A nap legfontosabb hírei 2018. június 13.

Meghalt Paudits Béla színész, hatalmas raktártűz volt Angyalföldön, rengeteg adót kell fizetni jövőre.

2018. június 13. 19:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Guba a gubához: aki gazdag, már a bútorokkal sem bajlódik Élet egy 129 milliós lakásban, Angyalföldön? Naná! Bár a képek látványtervek, a hirdető állítása szerint a vételár "a látványterveken lévő valós teljes berendezést magába foglalja". Ha tényl...

Friss hírek
Varga Mihály: 2017-ben érdemi béremelkedés és adócsökkentés valósult meg Elmondta, hogy a fegyelmezett költségvetési politika mellett stabil államháztartás és az előrejelzésekkel összhangban lévő makrogazdasági folyamatok jellemezték a tavalyi évet.
415 nap küzdelem után visszatér a WTCR-be Michelisz korábbi csapattársa Monteiro a tavaly augusztusi majdnem végzetes balesete után ül újra versenyautóba.
Fizetőssé teszi a Google az androidos alkalmazásokat Európában A fizetési kötelezettség azokat a mobilgyártókat terhelné, akik a használatba vétel előtt csomagban telepítik a Google alkalmazásait a készülékeikre.
Gyűjtők, figyelem! Itt a Magyar Nemzeti Bank legújabb dobása!
Hír: Szégyentabló: ezek a fideszes képviselők árulták el a szavazóikat lakástakarék-ügyben A lakás-takarékpénztárak állami támogatásának megszüntetése több millió magyar családot, mintegy ezer milliárdos megtakarítást érint, és nagyon hasonlít a nyugdíjpénztárak ügyére. Ők voltak azok, akik megszavazták és már megint az oligarchák oldalára álltak:
Stephen Hawking utolsó üzenete: "Nincs Isten" Londonban mutatták be Stephen Hawking utolsó, Rövid válaszok a nagy kérdésekre című könyvét. A márciusban elhunyt elméleti fizikus számos előrejelzést adott a következő 100 évre vonatkozóan, és kifejtette álláspontját a világ tíz, talán legnehezebb kérdéséről is.

Lánc, boxer, ólmosbot Budapest legkeményebb lakótelepén A Tripolisz még ma is fogalom Budapesten, főleg Angyalföldön: a Váci úti bevásárlóközpont magasságában épült egykori nyomorúságos lakótelepre életveszély volt belépni.

Top hírek:
Kigyulladt egy ház Békásmegyeren, több ezer háztartásban elment az áram Egy tetőszerkezet lobbant lángra, nem sérült meg senki.
Kamu államtitkárral találkozott a Képviselői Irodaházban, így csaltak ki 23 millió forintot egy vállalkozótól A férfinak bombabiztos közpénzes megbízásokat ígértek, még a Képviselői Irodaházba is bevitték, hogy hitelesnek tűnjön a történet.
Jövőre kész a Tesla csodafegyvere, amelyiktől sokkal biztonságosabbak lehetnek az önvezető autók Két éve fejleszti saját mesterséges intelligencia-chipjét a Tesla, amely a hírek szerint biztonságosabbá és fejlettebbé is teszi majd az önvezető kocsikat. A munka vége Musk szerint karnyújtásnyira van.
Companies collect 30 tonnes of food for needy families on World Food Day Twenty-one Hungarian and international companies have collected food donations amounting to 30 tonnes on the occasion of World Food Day, to be distributed among needy families.
Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben Még mindig sokan vannak, akik hónapokig nem rendezik az adósságukat, de az adóhatóság a kicsinek is örül.
A Huawei letette az asztalra a legjobb androidos telefont Az ismeretlen, idegenül csengő márkanévből néhány év alatt a mobilpiac egyik legnépszerűbb szereplőjévé nőtte ki magát a Huawei. A gyártó az utóbbi időben nem tud mellényúlni, az elmondottak és első tapasztalataink alapján ezt támasztja alá a kedden délután Londonban bemutatott Mate 20 Pro készülék is.