Titkosított médiastratégia szivárgott ki Brüsszelből

Egy 2006-os uniós médiastratégia célja az lehetett, hogy az emberekkel elfogadtassák a migránsok érkezését.

2018. június 13. 19:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Levél Brüsszelből: szabálytalan közbeszerzéseket bonyolított a Lázár-vezette Miniszterelnökség Az Európai Bizottság szerint a Miniszterelnökségen belül működő közbeszerzési felügyeleti főosztály átengedte a szabálytalan közbeszerzéseket, ezért most százmilliárdos nagyságrendű támogatásmegvonás...

A Brüsszelből érkező gép elsőre inkább le se szállt Budapesten Budapestre ért a vihar, 100 kilométer/órás széllel és rengeteg villámmal.
Ez még nem is a büntetés Magyarországnak, mert az ennél durvább lehet Negyedével kevesebb forráshoz juthat Brüsszelből Magyarország a következő hét évben. Azt hihetnénk, hogy ez a büntetésünk, de ez csak a pénzügyi valóság. A büntetés durvább lehet, mint a főleg a gazda...

Végre jött valami Brüsszelből, ami jó is nekünk Ez történik, ha egy államok feletti szervezet egyik legnagyobb hatalmú vezetője a jó ügy érdekében használja a rendszert.
Ezért lesz óriási baj, ha kevesebb pénzt kapunk Brüsszelből A nemzetgazdasági beruházások 17 százalékos bővülése jól hangzik, csakhogy szinte kizárólag az uniós pénzből finanszírozott állami beruházások megugrásának és az ingatlanszektornak köszönhető.
Orbán Viktor: Új szabályokat kell alkotni Magyarország védelméhez Ahhoz, hogy meg tudjuk védeni Magyarországot az illegális bevándorlással szemben, új szabályokat kell alkotunk, amely a Brüsszelből érkező támadásokat is képes kivédeni mondta a miniszterelnök.
Intés jöhet Brüsszelből A tagállamok pénzügyminiszterei júliusi ülésükön fogják kimondani a végső szót.