Hivatalos: Nadal nem megy Wimbledonba

Történelmet írt Franciaországban, ezek után jól megérdemelt pihenését akarja tölteni.

2018. június 13. 19:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Arab migránsok meggyilkoltak egy 26 éves férfit Franciaországban Miközben a férfi próbált segíteni a barátain, akiket meg akartak verni a migránsok.

Terjednek a füstmentes strandok Franciaországban A francia tengerpartok mintegy ötven strandján tilos immár a dohányzás: így kívánják megóvni a környezetet a csikkektől és csökkenteni a passzív dohányzás veszélyeit.
Spanyolország bevándorláspárti A baloldali spanyol kormány továbbengedné Franciaország és Németország felé a Dél-Spanyolországban partot ért migránsokat. Spanyol vélemény szerint egyrészt nincs tömeges bevándorlásról szó, másrészt ...
Újabb hőhullám jön Európában Franciaországban 40, Németországban 38, itthon 36 fok is lehet, délen pusztítanak az erdőtüzek.
Nem tetszett a nőnek a beszólogatás, megütötték, erre szigorúbbak lettek a törvények Egy pofontól a meztelen nős képeslapokig vezetett az út Franciaországban. Könnyen lesz bántalmazás a szóbeli zaklatásból.
Samuel Eto'ónak új csapat után kell néznie Benne volt a levegőben a szerződésbontás a Konyaspornál, a csatár már napokkal ezelőtt Franciaország felé kacsintgatott.

A Getronics felvásárolta a francia ITS Overlap vállalatot Növekedési stratégiájával összhangban, mely organikus és felvásárlásokon alapuló elemeket is magában foglal, a Getronics megvásárolta az ITS Overlap-et, a francia ICT integrátor piac egyik vezető váll...
Brutálisan összeverekedett a párizsi reptéren két fekete rapper: a biztonságiak sem mertek közbeavatkozni A multikulti olyannyira előrehaladott Franciaországban, hogy egy egész reptér lebénulhat, ha két alvilági migráns rapperbanda egymásnak esik - szétzúzva a reptéren található boltokat és megrémítve az ...
Ön mit gondol? Kell vagy sem mobil a suliba? Komoly változás Franciaországban: megszavazták azt a törvényjavaslatot, ami kimondja: a francia közoktatási intézményekben tilos a mobileszközök használata. Mire számíthatnak szeptembertôl a magyarok?
Van, ahol már tilos a mobil és a tablet az iskolákban Egyelőre nem Magyarországon, hanem Franciaországban vezették be az új szabályt, pedig szakértők szerint pont a tiltás az egyik legrosszabb módszer.
Franciaország felvette a harcot az okostelefonok ellen: kitiltotta az iskolákból A francia parlament alsóháza, a nemzetgyűlés hétfőn megszavazta a törvényjavaslatot, amely megtiltja a mobiltelefonok használatát a közoktatási intézményekben szeptembertől. A javaslatot végső...
Migránsokkal telnek meg a szállodák Németországban Egyre több migráns érkezik Franciaország felől.