Hivatalos: Nadal nem megy Wimbledonba

Történelmet írt Franciaországban, ezek után jól megérdemelt pihenését akarja tölteni.

2018. június 13. 19:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Cirkuszi elefántoknak hoznak létre menhelyet Franciaországban Két neves állatvédő csoport létrehozza Európa első menhelyét nyugalomba vonuló cirkuszi elefántok számára.

Németország és Franciaország is kitart a G7-csúcs zárónyilatkozata mellett Donald Trump szerint a kanadai miniszterelnök a sajtótájékoztatón nagyon tisztességtelen és gyönge vezetőnek mutatkozott.
Hosszú Katinka győzelemmel kezdett Franciaországban A magyar klasszis mellett Gyurta Gergely is nyert.
Menedékkérőknek járó segélyekkel csaltak nyugat-szaharaiak Franciaországban A vizsgálat keretében hétfőn 41 nyugat-szaharait vettek őrizetbe a francia határőrök.
Hosszú Katinka: Ismét versenyhelyzetbe szeretnék kerülni A hétvégén elindul Hosszú Katinka a Mare Nostrum versenysorozaton, Franciaországban.  Szponzora, a MOL oldalán jelent meg a videó vele, melyen Hosszú Katinka előbb egy vicces kísérlet, majd egy kom...
Brazil öröm után brazil bánat Foci vb-sorozatunk nyolcadik részében visszatekintünk az 1994-es (Egyesült Államok) és az 1998-as (Franciaország) tornára.

Ingyenlakásokat és nyelvórákat kapnak a migránsok Franciaországban A kezdeményezés a kormány bevándorlási politikája humanista oldalának erősítését szolgálja.
Haladék Európa helyesebben Német- és Franciaország meggátolta, hogy az olasz nép által választott két párt megkezdhesse az ország irányítását.
Dembelé zseniális gólt lőtt, Franciaország erőt demonstrált Simán legyőzte Olaszországot a vb egyik legnagyobb favoritja.
Terrorveszély Franciaországban: betiltották a nyilvános meccsvetítéseket Csak zárt helyeken lehet nagy képernyőn vébét nézni, ott is csak jelentős biztonsági intézkedések mellett.
Magyar céget vesz egy francia baromfifeldolgozó óriás Megveszi Franciaország legnagyobb baromfifeldolgozó vállalata, az LDC a magyar Tranzitot - számol be a Reuters. Az akvizícióval a francia cég magyar kacsa- és lúgfeldolgozó bázist akar szerezni,...
Az első magyar vébédöntő - Franciaország, 1938 A csehek és a brazilok csonttörő meccset játszottak. A pletyka szerint a magyarok halálos fenyegetést kaptak az olaszoktól a döntő előtt.