Ilyet az Apple is csinálhatna: mutatjuk a talán legjobb iPhone-tokot

Ha valaki iPhone-tokot vesz, a pénzéért valami hasznot funkciót is szeretne, ezzel pedig rögtön kettőt kap: második kijelzőt és ütésállóságot.

2018. június 13. 20:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Apple vagy Huawei: melyik szuperchipje az erősebb? Mind az Apple, mind a Huawei kijött a maga 7 nm-es lapkakészletével. De vajon melyik teljesít jobban: a Kirin 980 vagy az A12 Bionic chip?

HWSWeekly: Windows 10 botrány, Apple felvásárlás Pénteki podcastadásunkban két témát vettünk górcső alá: Windows 10 botrány, Apple felvásárlás (~20:18-tól)
Mestermunka: valaki megépítette 85 000 legókockából az Apple főhadiszállását Sokan talán gyerekjátéknak tartják a Legót, egy dizájner azonban ismét bebizonyította, erről egyáltalán nincs szó.
Olyan processzor kerülhet a Galaxy S10-be, amellyel verheti az Apple és a Huawei mobiljait is Twitteren került elő az a korábbi álláshirdetés, amely alapján a Samsung már javában fejleszti a második generációs mesterségesintelligencia-processzort. Ez kerülhet a soron következő csúcsmobilba, a...
Kiakadtak az Apple új okosórái az ausztrál óraátállítástól Nem sikerült eléggé figyelembe venni a téli-nyári időszámítás átállításából fakadó hibákat az Apple Watch Series 4 fejlesztőinek. Úgyhogy az ausztrál vásárlók közül sokan nem csak korábban ébredtek ok...
Elege lett az Apple-nek abból, hogy nem hivatalos szervizek javítják a MacBookokat Egy belső dokumentum tanúsága szerint bekeményített az Apple: új Macjeinél látszólag lehetetlen kikerülni a hivatalos szervizeket.

A streaming szolgáltatások miatt kalózkodunk? A Netflix sikeressége után gombamód nőni kezdtek a különböző streaming szolgáltatások. Hamarosan az Apple és a Disney is belép a piacra, de egy kutatás szerint az egész őrület csak új lendületet adott...
Kína az egész számítógépipart hackelte meg Alig nagyobb egy kihegyezett ceruza hegyénél, mégis szélesre tárta a kaput a kínai titkosszolgálatok előtt az az aprócska mikrocsip, amit a kínai Népi Felszabadító Hadsereg kiberháborús részlege fejle...
Rizsszemnyi chipekkel kémkedhetett Kína az Apple és az Amazon ellen is, hogy adatokat lopjon A történelem valószínűleg legnagyobb ipari kémkedési botránya lehet a Bloomberg felfedezése, amely hatósági forrásokra írt arról, hogy a kínai kormány több mint 30 amerikai óriáscég, köztük az Apple ...
Életeket menthet az Apple Watch Van benne EKG, amivel elvileg elkapható a stroke. Megkérdeztük egy kardiológust, hogy nézhet ki ez a gyakorlatban, kell-e téves mérésektől tartani.
Videó: ezt találták az új Apple-okosórában, miután szétszedték Az iFixit csapata az Apple Watch Series 4-gyel kapcsolatban is arra volt kíváncsi, mit rejt az okosóra belseje, és egyúttal arra is, hogy mennyire könnyen javítható az eszköz.
Combosnak tűnik az Apple A12 Bionic A TechInsights hozta a szokásos fotót a lapkáról, de a mélyebb újításokról is szereztünk némi információt.