Ilyet az Apple is csinálhatna: mutatjuk a talán legjobb iPhone-tokot

Ha valaki iPhone-tokot vesz, a pénzéért valami hasznot funkciót is szeretne, ezzel pedig rögtön kettőt kap: második kijelzőt és ütésállóságot.

2018. június 13. 20:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az Apple túl akart járni a hekkerek eszén, de egy lemaradt egy lépéssel Be fognak vezetni egy új biztonsági funkciót, amit állítólag már előre megkerültek az iPhone feltörésére szakosodott cégek.

Ismét ad egy pofont az Apple az igazságszolgáltatásnak Újabb menetéhez érkezett az Apple kontra hatóságok viadal: most épp a cupertinóiak visznek be egy ütést.
Az Apple betiltja a bitcoinbányász appokat A cég által gyártott eszközökön nem lehet ezután kriptovalutát termelni.
Tripla kamerával jön az iPhone X Plus? Az Apple következő csúcskategóriás telefonja felvenné a versenyt a rossz fényviszonyok közt is pazarul teljesítő androidos készülékekkel.
Rejtett hiba az Apple Watchok kijelzőjében Csoportos pert indítottak az Apple ellen, mivel állítólag tudott a hibáról, mégsem tett semmit a kijavítása érdekében.
Teljes gőzzel száguld az Apple Az Apple piaci értéke hamarosan átlépi az 1 billió dollárt, és tovább száguld majd fölfelé.

Adathalász bővítményt találtak a Chrome-ban A különböző alkalmazásokhoz kapcsolódó áruházak (Google, Apple, Amazon) tulajdonosainak ugyanolyan napi küzdelem a kártékony programok elleni harc, mint a szoftvergyártó cégeknek. Mint oly sok minden ...
Videó: még mindig van újabb látnivaló az Apple Parkon Bár elvileg már készen van az Apple új főhadiszállása, azért még mindig vannak rajta utolsó simítások. Íme az újabb drónvideó a létesítményről, a WWDC napjaiban.
Hipergyorsak lesznek az Iphone-ok az IOS 12-vel Gyorsabb és megbízhatóbb lesz az Apple új iOS 12-es operációs rendszere. Ez a héten zajló Apple fejlesztői konferencia egyik legfontosabb fejleménye - közölte a rendezvényről a HWSW informatikai portá...
Napon belüli új csúcson a Nasdaq A tegnapi rekordzárás után is ma újabb rekordot állíthat fel a Nasdaq, köszönhetően a technológiai részvények szárnyalásának, azon belül is az Apple és a Microsoft menetelésének.A Nasdaq már 0,3%-os.....
Rengeteg új funkciót jelentett be az Apple: soroljuk, miket fognak tudni ősztől még a régi iPhone-ok is Közel egy hónappal azután, hogy a Google leleplezte az Android következő verziójának új funkcióit, az Apple is elmondta, hogyan képzeli telefonjai és számítógépei szoftveres jövőjét. Íme az iPhone-ok...
Az oroszok nem viccelnek: a szerencsétlenül sikerült tiltás után azonnali törlésre szólították fel az Apple-t Nem járt teljes sikerrel a Telegram oroszországi hozzáférésének állami eszközökkel történő blokkolása, ezért most egyenesen az Apple-től követelik az alkalmazás eltávolítását.