Ilyet az Apple is csinálhatna: mutatjuk a talán legjobb iPhone-tokot

Ha valaki iPhone-tokot vesz, a pénzéért valami hasznot funkciót is szeretne, ezzel pedig rögtön kettőt kap: második kijelzőt és ütésállóságot.

2018. június 13. 20:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tim Cook nekiment a Spotifynak, szerinte szörnyű, ha a gép válogatja a zenéinket A világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatása a Spotify. Tim Cook Apple-főnöknek azonban fenntartásai vannak vele kapcsolatban, ami persze érthető, hiszen konkurens platformról van szó.

Az iPhone X ebben biztos jobb, mint a Galaxy Note 9 A szintetikus méréseken nem érte utol az Apple iPhone X-et a Samsung új zászlóshajója. Az ereje ettől függetlenül jóval több, mint elég.
Az Apple szembemegy az összes mobilgyártóval Az androidos világ a kijelzőbe épített ujjlenyomat-leolvasóra áll át, az iPhone viszont teljesen elveti ezt a technológiát.
Leesett az állunk az új kínai csúcsmobiltól Fele annyiba sem kerül, mint az iPhone X, mégis tud szinte mindent, amit az Apple csúcstelefonja.
Most már az OTP is összeomlott Ma kicsúcsosodott a török válság egy egész extrém lírazuhanás formájában, a török tőzsde is összeomlott, mindennek nyomában az európai bankpapírok és végül az OTP is, pedig nem is érintett az ügyben. ...
Már a 2019-es iPhone-okról kaptunk egy érdekes hírt Akárcsak az idén, jövőre is három iPhone-t mutathat be az Apple. Bár korábban egyértelműnek tűnt, hogy végleg búcsút int az LCD-kijelzőnek, a legújabb hírek másról szólnak.

A jövő szélvédőin csetelni is lehetne Futurisztikus szabadalmat védett le az Apple.
Most végre kiderül, meg tudja-e állítani a gyűlöletet a Facebook és az Apple A nagy techcégek eddig kitartóan tűrték, hogy kamuhírek és gyűlölet terjedjen rajtuk. Aztán jött az Apple és hozott egy bátor döntést. Mostantól komoly változás jöhet.
Akkora ennek a négy városnak a GDP-je, hogy szinte kimondani sem lehet Van Kínában négy település, melyek úgy mint az Apple, átléptek egy történelmi határt.
Így használható egy iPhone-on az Apple Pencil Egy nedves papírszalvéta a jelek szerint csodákra képes.
Apple: túl a bűvös ezermilliárdon A cég részvényének árfolyama az aznapi kereskedésben 2,8 százalék emelkedéssel 207,39 dolláron zárt, ezzel 1002 milliárd dollárra emelte a cég piaci kapitalizációját
Döbbenetes titkok Steve Jobsról Az Apple vezére még annál is szörnyűbb apa volt, mint gondoltuk.