Több mint négyszáz embert mentettek ki a tengerből a spanyol hatóságok

Az eset a spanyol partok közelében történt.

2018. június 23. 14:08

A cikk folytatása...Friss hírek
30 órát kell koporsóban tölteniük a versenyzőknek Egy amerikai vidámpark hirdette meg a kihívást, amin hat ember vehet majd részt.
A pokol, ahonnan már nincs kiút Közép-Amerikát bandák tartják rettegésben. 12 éves gyerekeket szerveznek be, ölnek, erőszakolnak, zsarolnak. Aki teheti, Amerikába menekül előlük, ám a bandák az érkező, zsarolható emberanyag miatt Amerikában is egyre erősödnek. Trump most erre hivatkozva csukja be Amerika kapuit. Kegyetlenség, vagy...
Már több mint 500 halottja és 4000 sebesültje van a nicaraguai tüntetéseknek A kormány ugyanakkor erőteljesen cáfolja a halálos áldozatok számát, szerintük "csak" 199-en haltak bele a polgárháborús időket idéző, utcai összecsapásokba.
Nem sértett ukrán törvényt a beregszászi magyar konzul Tóth Mihály szerint az állampolgársági esküt tévők sem sértettek jogszabályt.
Kirúgták a rendőrnőt, aki agyonlőtt egy embert, mert eltévesztette a házszámot Saját lakása helyett egy másikba ment be, aztán valahogy elsült a szolgálati fegyver. A texasi rendőrnőt hétfőn kirúgták a testülettől.
Több mint 700 gyerek zuhant eddig ki az ablakból idén Oroszországban Emellett a nyári szünidő alatt 343 gyerek fulladt vízbe.

Top hírek:
Kirúgták a rendőrnőt, aki agyonlőtt egy embert, mert eltévesztette a házszámot Saját lakása helyett egy másikba ment be, aztán valahogy elsült a szolgálati fegyver. A texasi rendőrnőt hétfőn kirúgták a testülettől.
Irán pusztító bosszúval fenyegeti Amerikát és Izraelt Úgy vélik, ők állnak az ahvázi katonai parádén elkövetett merénylet mögött.
160 ezer háztartás maradt áram nélkül a vihar miatt Főleg kidőlt fák és leszakadt ágak okoznak kárt.
Fiatal német nők drámai segélykérése a migránsbűnözés miatt - videó A mindenütt jelen lévő erőszakos migránsok miatt nincsenek biztonságban, a német hatóságok nem védik meg őket - mondják.
Frontálisan ütközött két autó: a sofőrök szörnyethaltak a helyszínen Az egyik utas súlyosan megsérült a balesetben.
Ítéletidő pusztít Európában, egy kidőlt fa megölt egy embert Németországban Lengyelországban közel 160 ezren maradtak áram nélkül.