Örülünk: mától hajszállal olcsóbbak az üzemanyagok

A benzin literenkénti átlagára megint 400 forint alatt van. A kutak ára között akár 50 forintos különbség is lehet, így lehet, hogy van, aki a mostani csökkenést meg sem érzi majd.

2018. július 11. 5:12

A cikk folytatása...Friss hírek
Mekkora a brit uralkodó vagyona? A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban - derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.
Már készül a vadkenderből főzött első sör Kanadában Egy Ontario tartományban lévő laboratóriumban már fejlesztik a világ első, valóban vadkenderből főzött sörét. A vállalkozás tulajdonosai szerint az újfajta ser igencsak ütős lesz.
Botrány a Ryanair Budapest és Las Palmas közötti járatán, rendőrök is érkeztek Egészen elképesztő dolgok történtek ma a Ryanair Budapest-Las Palmas járatán. A cég közölte az utasokkal: nem viszik el a csomagjaikat, és akinek ez nem felel meg, leszállhat a gépről.
Kipereltük a titkolt listát: ezek az üzletláncok építkezhetnek Magyarországon Ez történt a héten....
A magyar utazók fele köt csak biztosítást A magyaroknak körülbelül a fele köt biztosítást utazás esetén, a nyugat-európai országokban jóval magasabb ez az arány - hívta fel a figyelmet Gilyén Ágnes, a Europe Assistance Magyarország szóvivője az M1 aktuális csatornán szombaton.
200 milliós katonai támogatást kap Ukrajna az USA-tól Az Egyesült Államok újabb 200 millió dollárt utal át Ukrajnának katonai támogatásra - jelentette be pénteken a washingtoni védelmi minisztérium.

Top hírek:
Újabb rekordszinten a használtautó-piac 2018 második negyedévében új csúcsra ért a hazai használtautó-piac: a gazdát cserélt használt személyautók száma az időszak során elérte a 201 ezret, ami 20 ezerrel magasabb a valaha mért legnagyobb értéknél.
Megdupláznák a halfogyasztás Az Agrárminisztérium azon dolgozik, hogy a jelenleg fejenként 5,7 kilogrammos éves magyarországi halfogyasztás minél előbb megduplázódjon - mondta Nagy István agrárminiszter szombaton Mohácson, a II. Dunamenti Halfesztiválon, az agrárminisztérium közleménye szerint.
Tizedével drágult a nyaralás a környező országokba Minden régiós versenytárs fizetőeszközéhez képest gyengült a forint.
Nem volt telitalálatos szelvény az ötös lottón De a négytalálatos szelvény majdnem kétmillió forintos nyereménnyel jár.
Tőkebefektetést keres? Mutatjuk, milyen esetekben érdemes az SZTA-hoz fordulni 2018 első negyedévében az erősödés jeleit mutatta a hazai kockázatitőke-iparág; hasonlóan az elmúlt időszakokhoz, ezt a negyedévet is a korai fázisú cégeket kereső befektetők dominálták közölte a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) a napokban. Csupán ebben a negyedévben 12 exitre került sor, tavaly egész évben 11-et regisztráltak.
Bekapcsolódik a 4.0-s ipari gépépítésbe az OTT-ONE Nyrt. Egy nagyméretű tárgyakat megmunkálni képes lézeres CNC-célgépet fejlesztet ki az OTT-ONE Nyrt., miután 192,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a GINOP keretében kiírt, mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése tárgyú pályázaton tetté közzé a társaság.