Hosszú Katinka gyönyörű kisminkelve Címlapon pózol az Iron Lady

Hosszú Katinkának remekül áll, ha leheletnyi sminket kap.

2018. július 11. 12:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nyereményjáték! Megjelent az Artmagazin nyári különszáma Wes Andersonnal a címlapon, oldalain a gyerekek és a művészet kapcsolódásaival megjelent az Artmagazin nyári különszáma! Rengeteg múzeumi programmal, festményhamisító játékkal, design-mesekönyv soroza...

Kicserélték! Hosszú Katinka boldogabb, mint valaha? - fotó Legújabb Instagram-bejegyzésében Hosszú Katinka a nőies oldalát mutatta meg. A rajongói szerint teljesen kicserélték Katinkát, valaki azt írta a fotó mellé, ragyog, más szerint pedig úgy tűnik, Katink...
Az mennyire menő már, ha a saját napilapodban a kaszinódat reklámozod a címlapon, cikknek álcázva?
Sokkoló képet posztolt a lábáról Hosszú Katinka! Nem lehet segíteni Megrázó képet tett közzé a lábáról Hosszú Katinka. Azt is elárulta, mi történt vele.
Így került süllyesztőbe Andy Vajna... A vágyvezérelt liberális újságírásban utazó, a valóságot hírből sem ismerő HVG ismét lyukra futott. Múlt héten még címlapon hozták, hogy Andy Vajna a süllyesztőbe került, most azonban kénytelenek szem...
Hosszú Katinkát ilyen szexinek rég láttuk - A tengerpartról posztolt fotót Hosszú Katinka egyre dögösebb és felszabadultabb a fotóin.

Lerántja a leplet a New York Times Orbán álvilágáról Milyen migrációs krízis? kérdezi a New York Times, címlapon hozva két képet a Keleti pályaudvarról. Az egyik 2015-ben, a másik mostanában készült.
Forradalmi újítást vetett be Hosszú Katinka - kép Az Iron Lady nem vesztegeti az idejét.
Év végéig Hosszú Katinka klubja használja a Duna Arénát Állítólag még fizetnek is érte. Átláthatatlan, hogy hogyan jutott az Iron Aquatics a nemzeti uszodához.
Hosszú Katinka kihagyja a Budapest Opent Nemcsak a a háromszoros olimpiai bajnok, a hazai válogatottak fele is. De Milák Kristóf például hazai vízen teszteli a formáját.
Hosszú Katinka hátulról is gyönyörű Háromszoros olimpiai bajnoknőnk egy tengerparti képpel lepte meg rajongóit. Szép kép, minden szempontból.
Visszatért a mosolygós Hosszú Katinka És egyből egy elgondolkodtató üzenetet pakolt ki a Facebook-oldalára.