A barcelonai terroristák következő célpontja az Eiffel-torony lett volna

A szűk egy éve történt terrortámadás végrehajtói a merénylet előtt egy héttel Párizsba utaztak, hogy felmérjék, miként hajthatnának végre egy esetleges támadást az Eiffel-torony közelében.

2018. július 11. 16:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Két lábon járó festmények, mini Eiffel-torony és egy 50 méteres csúszda Irány Klagenfurt! Ausztria számos különleges helyet és programot tartogat a kirándulók számára. És mindig van valami új, amit érdemes felfedezni. Klagenfurt ezek közé tartozik. Mutatjuk, hogy idén nyáron mikor érdemes...

Egyre nagyobb a baj, egyre hazugabb a magyarázat Itt a világ szégyene: a muszlim terroristák miatt körbe kell keríteni az Eiffel-tornyot. Az okok helyett inkább a üvegfal szépségéről beszélnek.
Képek, amik megmutatják, hogyan engedte magát Franciaország sarokba szorítani Elkeserítő látványt nyújt az Eiffel-torony, amelyet a napokban egy kerítéssel vettek körbe.
Golyóálló üveget kapott az Eiffel-torony Az összköltség 35 millió euró (11 milliárd forint).
Golyóálló üveggel kerítik körbe az Eiffel-tornyot Az autós támadásoktól is megvédik a látogatókat.
Golyóálló üveg az Eiffel-torony köré Három méter magas és hat és fél centiméter vastag golyóálló üvegfalat építenek Párizsban az Eiffel-torony köré; ez minden lehetséges támadás ellen megvédi majd a látogatókat. Még a puskagolyó sem tud ...

Páncélüveggel védik az Eiffel-tornyot a terrortámadások ellen - galéria A golyóálló üvegfal abszolút védelmet nyújt mindféle lövedékkel szemben.
Megduplázza az elektromos Zoe modell gyártását a Renault A Renault egymilliárd eurós elektromos járműtechnológiai fejlesztési programja keretében a Párizs melletti Flins üzemben készülő teljesen elektromos Zoe modell gyártásának a megduplázására készül -...
Újra bankot robbantana a PSG, a Barca brazilja a célpont Új világrekord lehet az érdeklődés vége, Neymar után újabb szupersztár mehet Párizsba.
Még mindig tart a migránslázadás Nantes-ban Egy rendőrök közé hajtó körözött drogkereskedő migráns lelövése miatt gyújtogatnak a bevándorlók Párizs no-go zónáiban.
Emlékezzünk a legszebb képeivel a Hullámtörés, a Törvénytől sújtva és a Párizs, Texas operatőrére
Férjek gyöngye - II. évad 25. rész Doug és Carrie nem tudnak megegyezni abban, hogy hol töltsék a nyári szabadságukat. A nő Párizsba akar utazni, míg a férfi egy lakókocsival akarja bejárni az országot.