A barcelonai terroristák következő célpontja az Eiffel-torony lett volna

A szűk egy éve történt terrortámadás végrehajtói a merénylet előtt egy héttel Párizsba utaztak, hogy felmérjék, miként hajthatnának végre egy esetleges támadást az Eiffel-torony közelében.

2018. július 11. 16:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A migránsok miatt Európa legveszélyesebb városa lett Marseille Ennél is sokkolóbb a franciáknak, hogy Párizs, az európai kultúra egykori központja is a legveszélyesebb tízben van.

80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal - 3. rész Willy Fog vállalkozása lázba hozta egész Londont. Mr. Fog és barátai vonattal Párizsba érkezik és első útja a Lyon pályaudvarhoz vezetne, azonban Transfer eltéríti őket. Rigodón mindent megtesz, hogy ...
Marokkói gyerek rablóbandák tartják rettegésben Párizst Senki nem tudja, hogy érkeztek Párizsba, a hatóságok tehetetlenek. Nincsenek papírjaik sem és egyre durvábbak.
Párizs elegáns negyedében nyílt befogadó központot migránsoknak Két éve ugyanitt egy hajléktalanszálló megnyitása heves tiltakozásokat váltott ki.
Tovább aggódik Timmermans a lengyel helyzet miatt Berlin és Párizs is a romlást látja.

Párizs is támogatja az EB határvédelmi javaslatait Franciaország is támogatja az Európai Bizottság javaslatait az Európai Unió (EU) külső határainak védelméről - jelezte Emmanuel Macron francia államfő hétfőn Sebastian Kurz osztrák kancellárral a ...
Áder János: Ambiciózusabb vállalások kellenek a klíma védelmében Az államfő szerint Párizs után sem lassulhat le a folyamat.
Jordan hivatalosan is a PSG-nél Jordan hivatalosan is a PSG-nél hir top téma francia Michael Jordan PSG foci panucci cs, 09/13/2018 - 15:32 ...
Járókelőket késelt a migráns Hét embert megsebesített, ebből négyet súlyosan egy afgán férfi Párizs északi részén. A migránst többször látták már a helyiek. Hajléktalanként élt és drogokat is használt. A szemtanúk szerint a férfi...
Lady Gaga révbe ért? - Sose volt még ennyire stílusos az énekesnő Párizs utcáin sétálva kapták lencsevégre.
Párizs kínaiul beszél és számol, ha ez az ára a világelsőségnek Nem csak kínai nyelven, hanem a kantoni tájnyelven is üdvözlik a repülőtérről autóbusszal érkező turistákat Párizs kellős közepén a Shopping and Welcome Centerben.