Eltussolhatta a német állam és a média, hogy lefejeztek egy gyereket

A három évvel ezelőtti kölni tömeges megerőszakolás elhallgatásának ügye után most robbanhat a következő rendkívül fajsúlyos politikai és médiabotrány Németországban. Minden jel arra enged következtetni, hogy mind a német állam, mind pedig a média is el akar tussolni egy iszlamista indíttatásból elkövetett gyermeklefejezést.

2018. július 11. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szombati sport: Barca-Veszprém a BL-ben, pályán a Real Rangadó Németországban!

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban Az eddigi legnagyobb szilveszteri-szülinapi migránspartit Kölnben tartották 2015 és 2016 fordulóján.
Kilencéves migránsgyerekek késsel fenyegetik társaikat Németországban A chemnitzi utcán történt, nem az iskolában, ezért az iskola semmit nem tud tenni.
Németországban üzembe állították a világ első hidrogénhajtású vonatszerelvényeit Az Alstom csodagépei 1000 kilométert is megtesznek egyetlen töltéssel, és csak vízgőzt engednek ki magukból.
Németországban elindították a világ első hidrogénmeghajtású vonatát Megvenni drága, de fenntartani olcsóbb, mint a dízelt, és káros anyag helyett csak gőzt és vizet bocsát ki.
Berlin támogatja az Iszlám Állam ellen harcoló iraki kurd harcosokat Németország továbbra is támogatja az Iszlám Állam dzsihadista szervezet ellen Irak északi részén harcoló iraki kurd harcosokat (pesmerga) jelentette ki hétfőn Ursula von der Leyen német védelmi minis...

Vak futballista lőtte a hónap gólját Németországban Ez az első alkalom, hogy egy látássérült játékos kapta az elismerést.
Németország, Bundesliga, 2018/19 - 3. forduló eredményei és gólszerzői Németország, Bundesliga, 2018/19 - 3. forduló eredményei és gólszerzői hir német foci eredmény panucci szo, 09/15/2018 - 10:31 A Dortmund nyert, P...
Prostituáltat gyilkolt egy szír férfi Németországban Alvilági leszámolás, utcai lövöldözés, késes gyilkosság néhány hír a német sajtóból.
Kiállás Magyarország mellett Több európai uniós vezető politikus szolidaritásáról biztosította a magyar kormányt, miután az Európai Parlament megszavazta a Sargentini-jelentést. Olaszországban, Lengyelországban, Németországban is...
Csak a teherliftet használhatta a tiszteletére rendezett fogadáson Jesse Owens 115 éve, 1913. szeptember 12-én született Jesse Owens, minden idők egyik legnagyobb atlétája, aki 1936-ban a berlini olimpián négy aranyérmet szerzett. Owens Németországban, ugyanazokban a hotelekben ...
Váratlan blama: kikapott Németországtól a férfi pólóválogatott Németország kellemetlen ellenfél volt az elmúlt években, de így is kellemetlen a vereség.