Trump a szójatermelőket védi a NATO-csúcson

Ismét összekapcsolta Donald Trump az amerikai NATO-kötelezettségek teljesítését és az USA-EU kereskedelmi háború ügyét. Legalábbis erről írt legutóbbi Twitter-üzenetében, amelyet a brüsszeli NATO-csúcs szünetében írt.

2018. július 11. 17:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A holland kormányfőnek nem tetszik a közös európai hadsereg ötlete Elutasította a közös európai hadsereg létrehozásáról szóló indítványokat Mark Rutte holland kormányfő pénteken, és hangsúlyozta, hogy országa védelempolitikájának a jövőben is a NATO marad a sarokköve...

A holland kormányfő elutasította a közös európai hadsereg ötletét Elutasította a közös európai hadsereg létrehozásáról szóló indítványokat Mark Rutte holland kormányfő pénteken, és hangsúlyozta, hogy országa védelempolitikájának a jövőben is a NATO marad a sarok...
NATO-hírszerző: kínos Bécs kétkulacsos politikája Kínos, hogy a jobboldali vezetésű Ausztria egyszerre mutatja magát az Európai Unió szilárd tagjának és jó barátságban van a Vlagyimir Putyin vezette Oroszországgal még a Szkripal-ügy után is - jel...
Papírforma érvényesült a kelet-ukrajnai szakadár választásokon A NATO nem ismeri el a kelet-ukrajnai választásokat.
A Nyugat nem ismeri el a kelet-ukrajnai szakadárok választását A NATO nem ismeri el a kelet-ukrajnai szakadár donyecki és luhanszki népköztársaságokban vasárnap tartott elnök- és parlamenti választások eredményeit - közölte az észak-atlanti katonai szövetség.
Épp csak landolt Trump gépe Párizsban, és az elnök máris nekiment egy tweetben Macronnak Saját európai haderő? Inkább küldjetek pénzt a NATO-nak!

Nemzetközi hadgyakorlat kezdődött Lengyelországban Tíz NATO-tagország 17,5 ezer katonájának részvételével hadgyakorlat kezdődött szerdán Lengyelországban, a  három balti államban és a Balti-tengeren
Afganisztánba látogatott a NATO főfitkára Jens Stoltenberg NATO-főtitkár megbékélésre szólította fel a tálib felkelőket.
Kiparodizálta Juncker "isiászát" a Bagi-Nacsa páros is A paródia alapjául az EB elnökének az idén júliusi NATO-csúcson előadott "különszáma" szolgálhatott.
Csehország nem vonja ki katonáit az afganisztáni NATO-misszióból Egy prágai biztonságpolitikai konferencián Andrej Babis cseh kormányfő leszögezte, hogy Csehország folytatni fogja a terrorizmus elleni harcot, és szövetségeseit nem hagyja cserben.
Hadgyakorlatokról és az INF-szerződésről egyeztetett a NATO-Oroszország Tanács A NATO abban reménykedik, hogy Washington végül mégsem fog kivonulni az INF-szerződésből.
A NATO-főtitkár felszólította Oroszországot Az INF-szerződés betartása miatt figyelmeztet a főtitkár.