Mate 30, 40, 90 ezek lesznek a Huawei következő csúcstelefonjai

Jó ideig nem maradunk még a Mate szériához tartozó mobilok nélkül egy most megjelent dokumentumot látva, amely magától a Huaweitől származik.

2018. július 11. 19:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Elképesztően sok csúcskészülék jön októberben Októberben debütál az LG, a Google, a Razer, a Huawei és a OnePlus új zászlóshajója, 4-kamerás mobilt villant a Samsung és az új Surface gépek is bemutatkoznak.

A Huawei szerint a hajlékony mobilok leválthatják a PC-ket Richard Yu szerint a hajlékony mobilok a tökéletes eszközök a számítógépek leváltására.
Bőrhatású hátlappal érkezhet a Honor 8X Max Mármint Huawei márkanév alatt. A készülék félreérthetetlenül a Honor 8X Max, de valószínűleg a Huawei Nova sorozatban várható az új textúra.
Az Apple-t piszkálja a Huawei Az új iPhone-ok bemutatója alatt végig az Apple-lel trollkodott a Huawei, amely szerint az év igazi hőse a Huawei Mate 20 Pro lesz, és nem a dögunalmas iPhone XS Max.
Jönnek a Huawei szupergyors töltői Az FCC hitelesítette a Huawei 40 wattos gyorstöltőjét és a 15 wattos vezeték nélküli töltőjét.
Egy leukémiával küzdő magyar lány nyerte a Huawei és a National Geographic mobilfotós versenyét Magyar győzelemmel zárult a Huawei európai mobilfotós versenye, a Next Image. Pávó Réka Art & Leukemia című alkotásával nyerte el a verseny nagydíját, mely a lány betegsége elleni küzdelmét örökíti m...

Mégsem lesz olyan hatalmas a Huawei Mate 20 Pro A sokat pletykált 6,9 hüvelykes kijelző valójában 6,24 hüvelykes lesz, a szenzorsáv ellenére azonban remekül néz majd ki, mint a legutóbbi szivárgás is bizonyítja.
Csalás ez, vagy ámítás? Produkálják magukat a Huawei telefonjai, ha tesztszoftvert futtatnak rajta A való életben tapasztaltnál sokkal jobb teljesítményt nyújtanak a Huawei egyes telefonjai, amikor a teljesítményük felmérésére szolgáló tesztszoftvert futtatnak rajtuk.
Lehullott a lepel a Huawei GPU Turbo technológiájáról Alaposan kivesézte a Huawei GPU Turbo technológiáját az AnandTech. A magazin mindenre kiterjedő elemzéséből kiderült, hogy a fejlesztés gépi tanulással optimalizálja az okostelefonban található erőfor...
A Huawei nem mondott le az okosórákról A kínai gyártó következő okosórája hosszabb üzemidővel és mesterséges intelligenciával érkezhet.
HWSWeekly: mikor nyomja le a Samsungot a Huawei? Adásunkban az elmúlt napok Huawei hírei kerültek terítékre, amelyek alapján egyre komolyabb fenyegetést jelent a Samsung számára a kínai vállalat.
Fotók és adatok: ha tényleg ilyen lesz a Huawei Mate 20 Pro, sokan rákaphatnak Októberben rántja le a leplet a Huawei a Mate 20-széria új tagjairól, a teljesítményről és a kinézeről viszont már most is hallani pletykákat.