Mate 30, 40, 90 ezek lesznek a Huawei következő csúcstelefonjai

Jó ideig nem maradunk még a Mate szériához tartozó mobilok nélkül egy most megjelent dokumentumot látva, amely magától a Huaweitől származik.

2018. július 11. 19:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megújul a Huawei TalkBand? Evan Blass csak úgy otthagyta a Twitteren állítása szerint a Huawei TalkBand B5 termékfotóját.

Július 18-án, AI kamerával érkezik a Huawei Nova 3 Azt egyelőre nem tudni, hogy a szenzorszigettel és Kirin 710-zel várt phablet más néven felbukkan-e majd a nemzetközi piacokon.
Okosórába rejtené a Bluetooth-füleseket a Huawei Újabb érdekes és hasznos ötletet szabadalmaztatott a vállalat.
Jön a Huawei gamertelefonja Még az idei évben befuthat a Huawei gamereknek szánt okostelefonja.
Szeret játszani a mobilján? Akkor lehet, hogy érdemes várnia a Huawei következő telefonjára A Honor márka alatt megjelentetett, játékosoknak szánt telefon (Honor Play) után a saját márkaneve alatt mutatna be gamer-mobilt a Huawei.
Közelednek a Huawei 5G-s okostelefonjai A hírek szerint 2019 júniusában érkeznek meg a Huawei első 5G-képes okostelefonjai.

Hat régebbi Huawei és Honor modell kap hamarosan Oreót A közzététel a P9-re, a Mate 8-ra, a Honor 8-ra és néhány másik eszközre holnap, szűk körben indul, egyelőre Ázsiában.
Hamarosan Huawei Nova 3 is lesz Ami az eddigi gyakorlathoz hűen majdnem egy létező készülék más néven, de ezúttal fejlődik a processzor.
eSIM-es eszköz és LG G7 a Telekomnál A Huawei Watch vonatkozó változatával indul meg a beépített SIM-es eszközök térhódítása a szolgáltatónál.
Így tehetsz Android 8.1 Oreót a régi okostelefonodra A OnePlus One mellett a Samsung Galaxy S5 LTE-A/Plus és a Huawei Ascend Mate 2 modellekre is tölthető a LineageOS 15.1.
Döbbenetes lesz a Huawei Kirin 1020-as chipje A kínai óriás már dolgozik egy új Kirin SoC-n, amely a jelenlegi csúcslapka teljesítményének a dupláját kínálja.
Még jobb lett a Huawei P20 Pro A készülék legutóbbi frissítése a kamerát is érintette, illetve a júniusi biztonsági frissítéseket is tartalmazza.