Múzeumot csinálnak a thai gyerekeket foglyul ejtő barlangból

Múzeummá változtatják azt a thaiföldi barlangot, amelyben több mint két hétre bennrekedt 12 gyerek és az edzőjük közölte szerdán a mentőakció vezetője.

2018. július 11. 19:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Azonosíthatták a novicsokos támadókat A brit rendőrség azonosíthatta a Szergej és lánya, Julija Szkripal elleni, idegméreggel elkövetett merénylet feltételezett elkövetőit a Press Associaton értesülése szerint.
Szexet kínált a gyanús orosz nő, hogy állást kapjon az NRA-ben A Washingtonban letartóztatott orosz Marija Butina republikánus körökben forgolódott ez derül ki a többi között a bíróságra benyújtott és a részleteiben az amerikai sajtóban nyilvánosságra hozott dokumentumokból.
Két év után vége a rendkívüli állapotnak Törökországban Az intézkedést először három hónapra rendelték el, de eddig minden alkalommal, összesen hétszer, újabb három hónapra meghosszabbították.
Nem lesz népszavazás Kalifornia felosztásáról Így döntött az állam legfelsőbb bírósága.
Több mint ezren haltak meg Indiában májusban és júniusban A heves esőzések miatt legalább háromszázhatvanan meg is sérültek.
Tizenegy újságírót gyilkoltak meg Afganisztánban 2018 első felében Ez volt a legvéresebb időszak az országban dolgozó újságírók számára.

Top hírek:
Újra itt vannak a bionácik A vegetariánus étrend, vagy a biogazdálkodás támogatását hagyományosan a baloldali mozgalmakkal szokták összefüggésbe hozni, ám Németországban egyre inkább megjelennek a szélsőjobboldali zöldek, akik a német hazát akarják megmenteni a szűk látókörű és barbár hentes technológiát alkalmazó húsevő iszlamista szélsőségesektől.
Futómű nélkül szállt le egy magángép a pozsonyi reptéren - videó A kisrepülő pilótája, aki mellesleg a cseh hadsereg századosa, elfelejtette kiengedni a kerekeket.
Ma kiengedik a kórházból a barlangból mentett thai fiúkat A kórházból távozásuk alkalmából sajtótájékoztatót is tartanak.
Súlyos bányabaleset Erdélyben, egy bányász meghalt A férfi 20 évig dolgozott a bányában, 14 éves lánya gyászolja.
Húsz év után először indított járatot Etiópia Eritreába Egy 456 fős etióp delegáció indult útnak.
Eltörölhetik a Koszovóval szembeni vízumkényszert az Unióban Ehhez minden követelményt teljesített.