Síszövetség: Egy évtized munkáját húzzák le a wc-n

Kiabálás, ajtócsapkodás, tülekedés vezette fel a síszövetség tegnapi rendkívüli közgyűlését. Több klub mellett a sportág legismertebb alakja, Miklós Edit, az őt Magyarországra csábító Kaszó Klára és a korábbi főtitkár, Kapitány Ildikó sem jutott be az eseményre. A botrányt az okozta, hogy az áprilisban leváltott Bajai András elnök olyan közgyűlést hívott össze, ahol a teljes létszámú tagság helyett 15-en akartak döntéseket hozni, és hogy ezt nyugodtan megtehessék, két megtermett biztonsági őrrel tartóztatták fel a bejutni akarókat.

2018. július 21. 9:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Cooky úgy érzi, elhunyt édesapja üzent neki  Cooky elmesélte Joshinak, hogy cseppet sem volt könnyű neki, amikor Magyarországra jött, majdnem feladta, és hazament. Arról is beszélt, hogyan élte meg édesapja elvesztését

Magyarországra jön Chuck Norris A Walker, a texasi kopó sztárja a megtérésről tart előadást a magyar közönségnek.
Fedezékbe, mindenki: Magyarországra jön Chuck Norris Hazánkba látogat az ember, aki meg tudja csinálni az összes fekvőtámaszt.
Közel négy tucat migráns akart hajnalban Magyarországra szökni fotó Egy kamionban bújtak el.
Ránk ömlött a sok EU-s pénz, de hova szivárgott el? Az elmúlt évtizedben az egyik legmagasabb arányú uniós forrásbeáramlás történt évente Magyarországra, de a gazdasági felzárkózásunk, az összesített gazdasági teljesítményünk mégis elmaradt a régiós...
Magyarországra érkezik a Sony mikrovezérlője Az elkövetkező hetekben Európából is megvásárolható lesz a Sony Arduino-alapú megoldása, amely a képalkotás terén új lehetőséget ad a fejlesztők kezébe.

Magyarországra jön a kínai óriás, az AliPay! Az UniCredit Bank Hungary és az Alipay megállapodást kötött, amelynek értelmében Kína legelterjedtebb mobilfizetési megoldása Magyarországon is elérhetővé válik a kínai látogatók számára 2019-től -...
Ruben La Paz élőben a FEM3 Caféban! A dominikai énekes szerelme miatt költözött Magyarországra - Ruben La Paz hamarosan látható lesz a Zenebutikon!
Magyarországra jön a diszkózene alapítója Giorgio Moroder szerzett dalokat Donna Summernek, David Bowie-nak vagy Chernek, és ő volt a Top Gun vagy A sebhelyesarcú című filmek zeneszerzője is.
Magyarországra látogatnak a Londoni Iskola remekei Francis Bacon, Lucian Freud és a 20. század második felének figurális brit festészetét, az úgynevezett Londoni Iskolát mutatja be számos főművön keresztül a Magyar Nemzeti Galéria (MNG) keddtől láthat...
2020-ban Magyarországra jöhet Ferenc pápa Semjén Zsolt hétfőn erről is tárgyalt Vatikánban a szentszéki államtitkárral.
Miután Angela Merkellel tárgyalt, ma Magyarországra érkezik a török elnök Recep Tayyip Erdogan diplomáciai naplója tele van a világpolitika vezetőivel. Végigvettük, kikkel találkozott.