Síszövetség: Egy évtized munkáját húzzák le a wc-n

Kiabálás, ajtócsapkodás, tülekedés vezette fel a síszövetség tegnapi rendkívüli közgyűlését. Több klub mellett a sportág legismertebb alakja, Miklós Edit, az őt Magyarországra csábító Kaszó Klára és a korábbi főtitkár, Kapitány Ildikó sem jutott be az eseményre. A botrányt az okozta, hogy az áprilisban leváltott Bajai András elnök olyan közgyűlést hívott össze, ahol a teljes létszámú tagság helyett 15-en akartak döntéseket hozni, és hogy ezt nyugodtan megtehessék, két megtermett biztonsági őrrel tartóztatták fel a bejutni akarókat.

2018. július 21. 9:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Palvin Barbara már Magyarországra is elhozta Dylan Sprouse-t És mit gondol, hova vitte el a srácot, aki hivatalosan nem a pasija, de azért eléggé úgy tűnik, hogy a pasija? Na, hova???

Pakisztáni-afgán csoport próbált bejutni Magyarországra Jogellenesen próbált bejutni Magyarországra 17 illegális migráns – közölte a rendőrség honlapja
Továbbjutás elmélete: Vidi BL-ellenfelének az edzője értett hozzá Az izlandi válogatott nem jött Magyarországra.
Magyarországon az Orbán-orchidea Magyarországra hozták a tavaly Szingapúrban Orbán Viktorról elnevezett orchideafajta egyik példányát és azt is, amit még 1997-ben neveztek el Horn Gyula akkori miniszterelnökről. A különleges és egyed...
Itt az öt legnagyobb veszély, ami Magyarországra leselkedik A magyar gazdaság dinamikus növekedési pályán marad az IMF alapforgatókönyve szerint, amit a belső kereslet hajthat, miközben az infláció visszatér az MNB céljához. Ettől azonban könnyedén...
A világ legnagyobb múmiagyűjteménye érkezik Magyarországra Feltárulnak a titkok a síron túlról: 2018. augusztus 16-án a belvárosi Komplexbe érkezik az egyedülálló A Világ Múmiái Kiállítás.

Vitorlás-nagyhatalommá vált Magyarország Berecz Zsombor világbajnoki győzelme a vitorlázó finn dingis versenyszámban körülbelül akkor bravúr, mintha mondjuk Miklós Edit alpesisíben szerzett volna világbajnoki aranyérmet.
Hoppá, kevesebb turista jött Magyarországra nyár elején Mi történhetett?...
A BMW-gyár építése a legnagyobb gazdaságpolitikai sikersztori Szajlai Csaba szerint nagy eredmény, hogy úgy sikerült Kelet-Magyarországra csábítani a tőkét, hogy közben kontinensek versenyeznek egy ilyen gyárért.
Vigyázat: vesekárosodást okozhat egy gyerekeknek szánt pohár, a Nébih visszahívta Magyarországra is szállítottak azokból a gyerekeknek szánt, kínai "bambusz" pohárból, amelynél a szlovén hatóságok korábban melamin kioldódást mértek.
Aranysakált láttak Zabarnál Nádi farkas, toportyánféreg vagy közismertebb nevén aranysakál bukkant fel a Nógrád megyei Zabaron. Az őshonos ragadozó a 2000-es évek elején tért vissza Magyarországra, de még így is nagyon ritkán le...
Kísért(ett) a múlt Külön titkosszolgálati fedőszervet hoztak létre azzal a céllal, hogy a Magyarországra beutazó publicisták csak ellenőrzött információkhoz juthassanak hozzá.