GDPR-szerű szabályozást fontolgat India

Sok ponton visszaköszön az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete az Indiában megjelent törvénytervezetben.

2018. augusztus 3. 16:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Továbbra is imádjuk a Force India tweetjeit Parc Fermé: Továbbra is imádjuk a Force India tweetjeit

India betiltotta a villámválást Egy muszlim férfinak Indiában eddig akár három másodperc is elegendő volt ahhoz, hogy elváljon a feleségétől: annyit kellett tennie, hogy egymás után háromszor elismételte a talák szót.
Újra lehetőséget ad fiatal pilótájának a Force India Parc Fermé: Újra lehetőséget ad fiatal pilótájának a Force India
Ocon: A Force Indiánál maradok év végéig Továbbra sem változott a Force India és Williams felállása, Esteban Ocon állítása szerint pedig már nem is fog, nem golyózza ki őt üléséből Lance Stroll.
A Force India pilótái nem versenyezhetnek egymással Elejét vette a további fiaskóknak a csapat: tilos egymást megelőzni.
Szafnauer: Elfogadhatatlan az ütközés A Force India két pilótája a rajt után ütközött össze, Ocon versenye pedig a falban ért véget. Otmar Szafnauer csapatfőnök érthetően nem boldog, és komoly szankciókat helyezett kilátásba.

Új fejlesztésekkel érkezett a Force India Otmar Szafnauer abban reménykedik, hogy a csapat folytatni tudja a fantasztikus szereplését Szingapúrban is, ahová új aerodinamikai felszereléseket visz magával a rózsaszín istálló.
Súlyos buszbaleset történt Indiában Legalább 43 ember meghalt kedden India déli részén történt súlyos buszbalesetben, a jármű egy hegyvidéki területen szakadékba zuhant közölték helyi tisztviselők.
Hatalmas növekedésben a Gyöngyöshalászon gyárat építő Apollo Tyres Az Apollo Tyres 17 százalékkal növelte értékesítési árbevételét 2018 első felében, így három helyet feljebb lépve már a 11. legnagyobb abroncsgyártó a világon. A csúcsmodern technológiával dolgozó, ...
Aláírták az amerikaiindiai fegyvereladási szerződést India csúcstechnológiájú katonai eszközöket vásárol Washingtontól.
Kórházi hulladék hozta a frászt az emberekre - azt hitték, csecsemő-holttesteket találtak Gyanús anyaggal teli zacskókat találtak India keleti csücskében vasárnap. Az elsődleges jelentések még arról szóltak, a zacskókban 14 csecsemő maradványai vannak igen rossz állapotban - úgy sejtették,...
A világ legnagyobb kereskedelmi megállapodásának aláírására készülnek novemberben A tervek szerint novemberben Szingapúrban aláírhatja a világ eddigi legnagyobb kereskedelmi megállapodását a Délkelet-ázsiai Országok Szövetségének (ASEAN) tíz tagállama, valamint Ausztrália, Dél-Kore...