Régi hős tér vissza a Star Trek univerzumába

Patrick Stewart lepte meg hallgatóságát a bombahírrel.

2018. augusztus 5. 16:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Két főszereplő is kiszállna a Star Trek 4-ből? Bajban lehetnek a következő Star Trek epizód készítői, ugyanis Chris Pine mellett Chris Hemsworth is beszámolók szerint azzal fenyegetőzik, hogy kiszáll a projektből.

Star Trek: Sötétségben - augusztus 12., vasárnap, 18.20 Ajánló - Szereplők: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Bruce Greenwood, Simon Pegg  #filmekegesznap
Star Trek - augusztus 5., vasárnap, 18.20 Szereplők: Chris Pine, Bruce Greenwood, Zachary Quinto, Leonard Nimoy, Eric Bana, Winona Ryder, Simon Pegg, Ben Cross, John Cho, Zoe Saldana #filmekegesznap
Bejelentették: új sorozattal folytatódik a Star Trek A Star Trek sci-fi-széria négy rövid epizódból álló sorozattal folytatódik ősszel az amerikai CBS csatorna streaming szolgáltatásának programján.

Star Trek: Discovery - klasszikus karakterekkel erősít a 2. évad előzetese Az új előzetes mellett azt is elárulták, hogy tényleg felbukkan a folytatásban egy legendás Star Trek karakter.
Előzetesen a Star Trek: Discovery második évada Jövő év elején folytatódik a rajongók által is megszeretett Star Trek: Discovery, a Comic-Con pedig mindig remek alkalom arra, hogy a készítők bemutassák első kedvcsinálóikat.
Star Trek: Discovery 2. évad - azonnal elindult a teóriagyártás az első képek alapján A keményvonalas Star Trek-rajongókat komolyan megosztotta a sorozat, a folytatás pedig még több váratlan fordulatot ígér - legalábbis erre következtethetünk a nemrég érkezett első két hivatalos fotó m...
Hamarosan indul a Star Trek 4 forgatása Hosszas késés után végre úgy néz ki, hogy tényleg beindulnak a munkálatok a Star Trek 4 körül.