Régi hős tér vissza a Star Trek univerzumába

Patrick Stewart lepte meg hallgatóságát a bombahírrel.

2018. augusztus 5. 16:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Két német mesterlövésszel is végzett a D-nap során a Star Trek Scottyja James Doohan nevét leginkább a Star Trek sorozatban nyújtott szereplése tette ismertté, amelyben Kirk kapitány oldalán az Enterprise csillaghajó főgépészét, Montgomery Scott főgépészt, vagyis Scotty-t...

Friss hírek
A nap fotója Ascher Tamás ügyet csinált a budapesti Katonában A rendező a tavalyi Háztűznéző után egy újabb orosz szatírát állított színpadra, amelynek a nyilai ezúttal a hivatalnoki kasztot veszik célba. [...] Bővebben!
Újra látogatható az egri minaret Szombaton nyitotta meg kapuit a látogatók előtt a felújított egri minaret - közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. A magyar állam által az MNV Zrt. útján finanszírozott beruházás eredményeként a látogatók már nemcsak kívülről csodálhatják meg az ismét régi szépségében mutatkozó tornyot, hanem belülről is felfedezhetik a város ikonikus műemlékét.
Elkészült a Brexit-film Benedict Cumberbatch főszereplésével Az HBO filmet készített arról a stratégáról, akit az egész Brexit-kampány fő agytrösztjének tartanak. A film előzetese most érkezett, a premierje 2019 januárjában lesz.
Shaggy nélkül jön ismét Sting Budapestre Jövő nyáron szólóban ad koncertet a fővárosban.
Ma is rejtély, hogy ki volt valójában Caspar Hauser 185 éve, 1833. december 17-én halt meg Kaspar Hauser, Európa gyermeke; származásának és halálának egykor egész Európát lázba hozó rejtélyét a mai napig sem sikerült megfejteni. Egyesek szerint a badeni hercegi család sarja, az uralkodó herceg fia volt, aki útjában állt trónra törő nagybátyjának.
Megérkezett az első teaser a Downton Abbey-filmhez - videó Mozifilmként folytatódik a tévésorozat.

Fast & Furious Takedonw, Criminal Minds The Mobile Game - a legjobb mobiljátékok a héten Adaptációk hete ez, még egy Star Trek játék is érkezett.
Tévétörténelmi kellék kerül kalapács alá, már most készítik a millióikat a sci-fi rajongók Dörzsölhetik a kezüket a nagy sci-fi megszállottak, ugyanis a tévézés történetének egyik ikonikus pillanatát birtokolhatja egy szerencsés - persze csak képletesen. Hamarosan ugyanis kalapács alá kerül...

Top hírek:
Ma van a magyar kórusok napja Kodály Zoltán születésnapján, december 16-án ünnepeljük 1991 óta a magyar kórusművészet napját.
Trump nagy elégedettségére megszűnik a The Weekly Standard hetilap Az elnököt bíráló, Bush idején befolyásos lap 1995 óta működött.
Weinstein azzal dicsekedett, hogy lefeküdt Jennifer Lawrence-szel Újabb megrázó történet került elő aaz amerikai producer ügyében
Az indiai női szerepekről látható kiállítás Már csak három hétig látható a Műjégpályától pár perc sétára található Hopp Ferenc Múzeumban az indiai, női szerepekre fókuszáló kiállítás
Ki lesz a menesztett Prőhle utódja? Már lehet pályázni a PIM élére Kásler Miklós kiírta a pályázatot a menesztett Prőhle Gergely helyére.
Megérkezett az első teaser a Downton Abbey-filmhez - videó Mozifilmként folytatódik a tévésorozat.