Lebukott a magyar tévésztár - Ciki, ahogy karcsúbbra akarta photoshopolni a fotóját

Az egyik luxusfeleség, Farkas Rita photoshopja ügyetlenül sikerült.

2018. augusztus 8. 12:41

A cikk folytatása...Friss hírek
A papagájoknak is szükségük van angyalokra Azok a madarak, akikkel nem foglalkoznak, olyan súlyos sérüléseket okoznak maguknak, hogy akár örökre meg nyomorodhatnak. Rajtuk segít egy budapesti házaspár.
A lúgos doktor áldozata: A szerelem nem öl meg Szerelemféltés, viszonzatlan vonzalom, szakítás megannyi erőszakos, akár halállal végződő Bűncselekmény hátterében a kezelhetetlen érzelmek állnak. Amikor elvész minden kontroll, akkor a korábbi szeretetet felváltja a tomboló bosszúvágy.
Hihetetlen: Sivatag született Magyarország közepén! Egy hely, ahol mindent ellep a homok.
Felfoghatatlan: nyolc hónap alatt két gyermekük halt meg ugyanabban a genetikai betegségben, és van egy harmadik is Ritka, felfedező orvosa által 1963-ban körülírt betegség, a Sanfilippo-szindróma vitt el két kisgyermeket, két testvért nyolc hónapon belül.
Erre sokan nem számítottak: Renée Zellweger új fába vágja a fejszéjét Első komolyabb tévés főszerepét kapta meg a Bridget Jones sztárja. A What/If című thiller sorozatban egyelőre 10 epizódon keresztül láthatjuk majd Zellwegert.
A Ford Mustang mesés sikerének titka - legyártották a 10 milliomodik autót Az autóipar számos olyan legendás modellel rendelkezik, amit szinte mindenki ismer, ám ezek közül is kiemelkedik a Ford Mustang. A Lee Iacocca vezetése alatt 1964-ben piacra dobott sportkocsi minden várakozást felülmúlt. Évi 120 ezer darab értékesítését tervezték, de már az első nem teljes évben is 400 ezer amerikai választotta a kevésbé népszerű modellek alkatrészeinek felhasználásával készült sportkocsit.

Top hírek:
Szívfacsaró: így végeznek magukkal fogságban az édes kis koboldmakik A vadon élő cuki állatoknak sokszor az a vesztük, hogy olyan cukik. Mindenki látni akarja őket a természetes élőhelyükön vagy ami még rosszabb otthon, a ketrecben. És ebbe szó szerint belehalnak, sőt kihalnak. A Fülöp-szigeteki koboldmakik egyenesen saját magukat ölik meg fogságban. Szomorú cikk következik.
Marilyn Monroe meztelenül: 57 év után került elő a felvétel A Kallódó emberek forgatásán készült róla a videó.
Ebben a kémcsőben őrzik Edison utolsó leheletét: a legfurcsább tárgyak múzeumi tárlatokban Bizarr, egyúttal különleges a kiállított utolsó lélegzet.
40 év alatt ennyit változtak a Grease sztárjai - Van, akire rá sem ismernél Éppen négy évtizede, hogy mozikba került a Grease.
Ezért vetett véget Leonardo DiCaprio barátnője a közös nyaralásuknak DiCaprio és 21 éves barátnője, Camila Morrone hosszas európai nyaralásuk után visszatértek az Egyesült Államokba. 
Itt szavazhatsz a Villareal-Real Sociedad meccs legjobbjára Miközben a La Liga 1. fordulójának második szombati mérkőzését nézed a Spíler2 TV-n, cikkünkben voksolhatsz.